OPASNOST ZA PIKSIJEVE "ORLOVE"! Slovenci se NE ŠALE! ON će biti NOĆNA MORA srpskim defanzivcima!

Autor:

Sport

04.06.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Slovenije remizirala je na stadionu "Stožice" selekciju Jermenije rezultatom 2:1 (1:0).

OPASNOST ZA PIKSIJEVE "ORLOVE"! Slovenci se NE ŠALE! ON će biti NOĆNA MORA srpskim defanzivcima!

Foto: www.profimedia.rs

Protivnik Srbije u Grupi C na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj predstavio se u dobrom svetlu i poslao upozoravajuću poruku "orlovima", protiv kojih igraju u drugom kolu 20. juna u Minhenu.

Vodeći gol za izabranike selektora Matjaža Keka, postigao je Jan Mlakar u ranoj fazi utakmice. Napadač italijanskog drugoligaša Pize je već u 11. minutu iskoristio odbitak naturalizovanog jermenskog golmana Ognjena Čančarevića i sproveo loptu u mrežu.

Napadali su Jermeni posle toga i stvorili nekoliko povoljnih prilika, ali se Slovenija uspešno branila i odbranila.

Foto: www.profimedia.rs

 

Mogli su Jermeni do izjednačenja u 51. minutu, ali je štoper Drkušić, klizećim startom spasio već viđen gol.

Što njemu nije poošlo za nogom, uspeo je Varaždat Harojan četiri minuta kasnije, koji je posle ubačene lopte iz kornera od strane Edvarda Spertsjana, bio najviši i udarcem glavom zatresao mrežu za izjednačenje - 1:1. 

Radost Jermena trajala je samo šest minuta, pošto je u 63. iskusni Josip Iličić lažnjakom prevario kapitena gostiju Harojana i na asistenciju Stojanovića silovitim udarcem doneo oduševljenje na tribinama "Stožica" - 2:1. Nema sumnje da će dokazani golgeter predstavljati veliki problem za srpske defanzivce.

Edgar Sevikjan je 120 sekundi kasnije imao priliku da donese novo izjednačenje gostima, međutim, njegov udarac fijuknuo je preko gola, kao i pokušaj rezerviste Sandija Lovrića u jednom od napada Slovenaca u finišu meča.

Slovenija je igrala u sastavu: Belec, Karničnik, Drkušić (79. Zaletel), Biol, Janža, Horvat (71. Lovrić), Gnezda-Čeri, Kurtić (59. Elšnik), Šporar (79. Stanković), Vipotnik (59. Iličić), Mlakar (59. Stojanović).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading