SAUTGEJT PRECRTAO DVOJICU I OBRADOVAO PIKSIJA: Fudbaler Liverpula i Totenhema ne udaraju na "orlove"

Autor:

Sport

06.06.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi nastavljaju da krate spisak.

SAUTGEJT PRECRTAO DVOJICU I OBRADOVAO PIKSIJA: Fudbaler Liverpula i Totenhema ne udaraju na "orlove"

Foto: Profimedia

sautgejt i piksi

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi odavno je saopštio konačan spisak od 26 fudbalera sa kojima ide na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Na deset dana do prvog meča baš protiv naših "orlova" selektor Engleske Geret Sautgejt je počeo da "secka" tim. Čini se da njegov potez ide na ruku našem timu i da je Piksi čuo lepe vesti jer na meču u Gelzenkirhenu 16. juna sigurno neće igrati Kurtis Džons i Džejms Medison.

Igrači Liverpula i Totenhema prvi su otpali sa konačnog spiska. Oni su obavešteni da neće biti deo finalnog tima Engleske za EVRO 2024 uprkos tome što su prošlog meseca imenovani na širem spisku od 33 igrača. Madisonova eliminacija je probudila nadu Eberečija Ezea i Džeroda Bouena, koji se sada bore da obezbede mesto na konačnom spisku od 26 igrača.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Neće videti Nemačku: Medison i Džons

Tu je i neizvesnost oko kondicije Luke Šoa je i dalje pristuna, jer bek Mančester junajteda nije igrao tri meseca zbog povrede tetive. Iako je Šo pokazao napredak u oporavku i vratio se treninzima na travi, još uvek postoje sumnje u njegovu dostupnost za turnir. Iako je verovatno da će Šoovo učešće u grupnim utakmicama Engleske biti ograničeno, njegovo potencijalno prisustvo u nokaut fazi bi značajno ojačalo tim, s obzirom na njegovu ulogu levog beka prvog izbora u zemlji.

Napadač Kristal Palasa Ebereči Eze ostavio je snažan utisak u pripremnom meču protiv Bosne i dodatno ojačavši svoje šanse da bude u 26. U međuvremenu, očekuje se da će defanzivac Liverpula Džarel Kvan biti precrtan iz tima. Više o svemu ovome znaće se posle generalne probe protiv Islanda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading