NAS DVOJICA NA NJIH 20! VLAHOVIĆ SE PRISETIO KAKO JE ĐOKOVIĆ EPSKI "OKRENUO" FEDERERA: Svi su bili protiv Novaka, ali ga danas VIŠE CENE

Autor:

Sport

06.06.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"I Novak ne da, i ne da i ne da..."

NAS DVOJICA NA NJIH 20! VLAHOVIĆ SE PRISETIO KAKO JE ĐOKOVIĆ EPSKI "OKRENUO" FEDERERA: Svi su bili protiv Novaka, ali ga danas VIŠE CENE

Foto: Profimedia, FSS

Reprezentativci Srbije u subotu će odigrati poslednji pripremni meč pred EVRO 2024 protiv selekcije Švedske u Stokholmu što će ujedno biti i oproštajna utakmica Zlatana Ibrahimovića.

O tome, tandemu sa Mitrovićem, sezoni i saigračima iz Juventusa, Jokiću, ali i Novaku Đokoviću i epskom finalu Vimbldona iz 2019. protiv Federera, govorio je Dušan Vlahović u intervjuu za FSS.

- Kada sam bio u Fiorentini, sećam se, bili smo u Americi na pripremama. Imali smo trening i tada su igrali Novak i Federer ono epsko polufinale. Mi ulazimo u slvačionicu i Rodžer je imao neku prednost i u tom momentu gledamo meč i samo Bleki i ja navijamo za Novaka. Njih 18 plus staf za Federera. Oni svi krenuli navijački da zadirkuju, a Bleki i ja se nerviramo, ali smo u fazonu: "Nemoj da se brinete ništa, pričaćemo na kraju". Federer na pragu pobede, čekamo kraj da se tuširamo i idemo u hotel. I Novak ne da, i ne da i ne da i okreće rezultat i sad to već traje 45 minuta. Krenuli smo u hotel posle toga i oni igraju i dalje, kako Federer dobije poen tako ceo autobus skače, a Novak da poen - nas dvojica u delirijumu.

- Rekli smo pre nego što smo stigli u hotel da puste u sali za sastanke na veliki TV prenos. Videli smo dve meč lopte za Federera i servis. Novak ritern - nerešeno, pa opet, vodi i okreće i pobeđuje. Nas dvojica na njih 20. Generalno su svi bili protiv njega i on je pričao dosta puta o tome i iz toga je izvlačio motivaciju i snagu. Čak je i rekao posle meča: "Oni svi viču Federer, ja čujem Novak". Time pokazuje i mentalnu snagu i koliki je šampion. Mislim da su Novaka počeli mnogo više da cene nego ranije, jer je pokazao svima da je najbolji i da tu nema dileme. Krivo mi je što svi u Italiji navijaju za Sinera, ali to je normalno. On je jako mlad, ima 22 godine, sada je prvi na svetu jer je Novak nažalost morao da se povuče zbog povrede. Ali, čestitao bih i njemu i on može da bude inspiracija novim generacijama koje dolaze - rekao je Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading