VELJKO PAUNOVIĆ IMA NOVI KLUB: Srpski trener pred novim izazovima!

Autor:

Sport

09.06.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paunović se vratio u Meksiko.

VELJKO PAUNOVIĆ IMA NOVI KLUB: Srpski trener pred novim izazovima!

Foto: www.profimedia.rs

Veljko Paunović

Posle sedam meseci pauze, Veljko Paunović se vratio u meksički fudbal preuzimajući kormilo Tigresa. Njegov povratak najavljen je prethodnih dana, a danas je konačno ozvaničen parafom na dvogodišnji ugovor. Pored Paunovića, u klub dolazi i trojica članova stručnog štaba - Nuno Miguel Gomes Bentes, Klaudio David Arseno Pesuto i Kvinton Fortun, koji su iskusni pomoćnici sa radnim iskustvom u Španiji, Engleskoj, SAD i Meksiku.

- Obaveštavamo naše navijače da smo postigli dogovor sa Veljkom Paunovićem koji je od danas novi trener Tigresa. Sa novim trenerom stižu i trojica članova stručnog štaba, pomoćnici sa iskustvom u Španiji, Engleskoj, SAD i Meksiku - Nuno Miguel Gomes Bentes, Klaudio David Arseno Pesuto i Kvinton Fortun - navode iz kluba.

Novi stručni štab odmah je počeo sa radom, a u narednom periodu očekuju ih pripreme za predstojeću Aperturu. Ovo je izuzetno važan korak za Tigrese, s obzirom na iskustvo i znanje koje donosi Paunović, kao i članovi stručnog štaba sa impresivnim karijerama širom sveta.

Paunović je prethodno predvodio Čivas od novembra 2022. do decembra 2023. godine, a nakon rastanka sa klubom iz Gvadalahare bio je bez angažmana. Pre izazova u Meksiku, srpski strateg je stekao značajno iskustvo kao selektor Orlića, ali i kao trener Čikaga i Redinga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading