OGROMNE MERE OBEZBEĐENJA ZBOG ALBANSKIH PROVOKATORA! ŠEST timova SPECIJALACA čuva hotel sa "orlovima"!

Autor:

Sport

12.06.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo naglašava nemačku posvećenost održavanju mirnog takmičenja bez ikakvih incidenata.

OGROMNE MERE OBEZBEĐENJA ZBOG ALBANSKIH PROVOKATORA! ŠEST timova SPECIJALACA čuva hotel sa "orlovima"!

Foto: Republika

Dolazak fudbalske reprezentacije Srbije u Augzburg protekao je uz velike mere obezbeđenja, što jasno pokazuje ozbiljnost nemačkih vlasti u garantovanju sigurnosti tokom EVRO 2024. Nemački specijalci su patrolirali ulicama satima pre dolaska ekspedicije, a čak šest policijskih timova je bilo prisutno prilikom dolaska autobusa. Ovo naglašava nemačku posvećenost održavanju mirnog takmičenja bez ikakvih incidenata.

Smeštaj reprezentacije Srbije u centru grada neće narušiti mir ovog autentičnog nemačkog grada. Nakon 20 časova, ulice su gotovo puste, a većina objekata zatvorena je u tom periodu. Ova karakteristika grada doprineće mirnom okruženju za "orlove" tokom njihovog boravka.

Iako su se albanski navijači juče pojavili pored hotela Srbije puštajući glasnu muziku i provocirajući pokazivanjem "dvoglavog orla", lokalna policija je brzo reagovala. Nakon što su ponovili svoje provokacije u "tri kruga", verovatno su dobili dobronamernu sugestiju da prekinu sa takvim ponašanjem, što je rezultiralo njihovim povlačenjem sa te lokacije.

Podsetimo, Srbija u nedelju igra svoj prvi meč na kontinentalnom šampionatu, na koji se plasirala posle duge 24 godine odustva. "Orlovi" će, naime, na startu odmeriti snage sa jednim od favorita za titulu - selekcijom Engleske, a osim njih u grupi C igraće još i sa selekcijama Danske i Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading