MILENKOVIĆ BEZ USTRUČAVANJA O "AFERI TADIĆ" I TOME KO JE SPREMNIJI DUŠAN ILI RAJKOVIĆ: Evo šta Nikola kaže da bi uradio da Piksi njega ostavi na klupi

Autor:

Sport

18.06.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puno prašine se diglo posle odluke selektora.

MILENKOVIĆ BEZ USTRUČAVANJA O "AFERI TADIĆ" I TOME KO JE SPREMNIJI DUŠAN ILI RAJKOVIĆ: Evo šta Nikola kaže da bi uradio da Piksi njega ostavi na klupi

Foto: Starsport, ATA Images

Spremnji sam od Dušana Tadića, slobodno to napišite, rekao je golman Srbije Predrag Rajković srpskim novinarima u Augzburgu, u šaljivom tonu, na treningu fudbalera Srbije u ponedeljak. On je tako prokomentarisao to što je selektor Dragan Stojković Piksi ostavio kapitena na klupi na startu prvog meča na EVRO 2024 protiv Engleske sa idejom da ga sačuva za kasnije smatrajući da nema snage za svih 90 minuta. Istina, kada je Duća ušao u igru uneo je živost, ali smo tada već gubili golom iz 13. minuta. Ispostavilo se to kao konačan rezultat, pa se taktički manevar nije isplatio.

Iako se prašina slegla i u timu Srbije nema nikakvih problema, ova tema bila je predmet i današnje konferencije za medije kojoj je prisustvovao defanzivac Nikola Milenković. On je morao da odgovori na jednako šaljivo ali i provokativno pitanje da li je on taj koji je spremniji Tadić ili Rajković.

Republika

Foto: Republika

Iskren: Nikola Milenković

- Ko je spremniji, to morate njih da pitate - rekao je Milenković, pa odnah pojasnio da zbog onoga što se desilo nema nikakvih problema u timu:

- Mislim da je atmosfera sjajna u našoj ekipi. Momci su protiv Engleske dali sve od sebe, podneli su jednu veliku žrtvu. Ginulo se za naš dres, za grb.

Republika

Foto: Republika

 

On je potom upitan kako bi reagovao da selektor njega ostavi na klupi.

- Fudbal je kolektivan sport. Ja ekipa, selektor, stručni štab, ekonom, svi smo na istom zadatku. Ko će igrati, to je odluka selektora i to treba poštovati. Svi poštujemo šta selektor odluči - zaključio je Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading