OSIM ŠTO JE VRHUNSKI FUDBALER POKAZUJE I DA JE VELIKI ČOVEK: Andrija Živković učinio veliku stvar za svoj Niš! (FOTO)

Autor:

Sport

18.06.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo Andrija.

OSIM ŠTO JE VRHUNSKI FUDBALER POKAZUJE I DA JE VELIKI ČOVEK: Andrija Živković učinio veliku stvar za svoj Niš! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije se vratila na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine, ali njihov povratak nije bio onakav kakav su navijači očekivali. Iako su poraženi u prvoj utakmici od selekcije Engleske rezultatom 1:0, ''orlovi'' su pokazali hrabrost i odlučnost protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje turnira.

Jedan od najboljih pojedniaca u nacionalnom timu Srbije je defnitivno Andrija Živković koji trenutno nastupa za grčki PAOK. Osim što je veliki profesionalac na terenu, pokazuje da je i van njega veliki čovek. Malo ko zna da je Živković svoje prve fudbalske korake napravio u niškom klubu Car Konstantin, koji se nalazi tik preko puta njegove rodne kuću u čuvenom naselju Bubanj. Andrija nije zaboravio svoj prvi klub i zajedno sa svojom porodicom donirao je novac kako bi se rekonstruisala zgrada uprave kluba.

Foto: Republika

Teren Car Konstantina

- Zgrada FK Car Konstantin napravljena je 1974. godine i već je krenula da popušta, a Andrija Živković je sa svojom porodicom donirao novac kako bi se ista obnovila. Ovo je veliki potez Andrije - istakao je za Republiku Miroslav Milivojević, predsednik FK Car Konstantin iz Niša.

Živković se nalazi u Nemačkoj gde ga zajedno sa reprezentativcima očekuje naredni izazov protiv, a to je meč protiv Slovenije. Utakmica se igra u četvrtak, 20. juna od 15.00 časova na Alijanc Areni u Minhenu. Slovenija, koju predvodi Matjaž Kek, pokazala je svoju opasnost remizirajući sa Danskom rezultatom 1:1. Ključni igrač slovenačkog tima je napadač Benjamin Šeško, čiji se potencijal pokazao na prethodnom meču. ''Orlovima'' će biti potrebna dobra priprema i koncentracija kako bi se suprotstavili ovoj opasnoj ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading