SEĆATE SE LEGENDARNOG DONOVANA?: Pogledajte bizarnu frizuru nekadašnjeg reprezentativca Amerike!

Autor:

Sport

18.06.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo još niste videli.

SEĆATE SE LEGENDARNOG DONOVANA?: Pogledajte bizarnu frizuru nekadašnjeg reprezentativca Amerike!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši fudbaler Le

ndon Donovan, koji je nedavno postao viralan zbog svoje bizarno nove frizure, otkrio je da je zapravo nedavno imao transplantaciju kose. Nakon što je dobio brojne komentare na društvenim mrežama zbog svog novog izgleda, Donovan je razjasnio situaciju u razmeni poruka sa svojim bivšim saigračem Majkom Migom.

Mig je Donovanu poslao poruku da proveri Tviter i da verovatno otpusti svog frizera, a on je odgovorio otkrivši da je nedavno imao transplantaciju kose i da mu je rečeno da to neće biti vidljivo na kameri. Nakon ovog razgovora, Donovan se pojavio u prenosu utakmice Austrije koja je izgubila od Francuske, a reakcije na društvenim mrežama su odmah počele da se nižu.

- Da li je Landon Donovan bukvalno izašao iz frizerskog salona usred šišanja jer je kasnio na posao?  - napisao je Mig.

Foto: Screenshot

Lendon Donovan

Donovan je bio član LA Galaxyja od 2005. do 2014. godine, a imao je i drugi mandat sa timom 2016. godine. Smatran jednim od najvećih američkih fudbalera, Donovan je izjednačen sa Klintom Dempseyjem po broju postignutih golova za američku reprezentaciju, sa 57 pogodaka.

Iako je Donovan nastupao na tri Svetska prvenstva tokom svoje karijere, selektor Jurgen Klinsmann ga je 2014. godine zvanično izostavio iz tima. Mnogi smatraju da je iskusni veteran poput Donovana bio potreban timu, posebno jer je taj tim imao sedam igrača mlađih od 24 godine i nažalost ispao u osmini finala od Belgije. Donovan je zvanično završio karijeru 2018. godine i nakon toga postao komentator za Fox Sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading