UEFA SKRATILA SPISAK! PAKLEN ŽREB ZA VOJVODINU! Evropski gigant potencijalni rival!

Autor:

Sport

19.06.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb je u 13 časova.

UEFA SKRATILA SPISAK! PAKLEN ŽREB ZA VOJVODINU! Evropski gigant potencijalni rival!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine su ostvarili zapažen uspeh u Superligi prethodne sezone, što im je donelo priliku da se bore za plasman u Ligu Evrope. UEFA je objavila skraćeni spisak potencijalnih rivala za "Staru damu", a izbor nije nimalo lak.

UEFA je izdvojila pet potencijalnih rivala za Vojvodinu, među kojima se ističe renomirani Ajaks. Pored Ajaksa, na spisku se nalaze i Molde, Rapid iz Beča, Trabzonspor i Serkl Briž. Ova grupa potencijalnih protivnika ne obećava nimalo lak zadatak za fudbalere Vojvodine, a žreb će odlučiti ko će biti njihov naredni izazov.

Vojvodina se nalazi u neizvesnoj situaciji, s obzirom na to da nema favorita među potencijalnim rivalima, a svaki od njih može predstavljati veliki izazov za tim iz Novog Sada.

Najveće ime među potencijalnim rivalima je definitivno Ajaks, čiji renome i kvalitet čine da se Vojvodina suočava sa ozbiljnim izazovom. Međutim, ni ostali timovi sa spiska nisu za potcenjivanje, što dodatno pojačava neizvesnost pred žreb.

Žreb je zakazan za 13 časova, a tada će biti odlučeno protiv koga će se Vojvodina boriti u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ovaj trenutak će definitivno biti ključan za dalji tok takmičenja, a navijači Vojvodine sa nestrpljenjem očekuju ishod žreba.

Vojvodina će morati da se suoči sa izuzetno jakim rivalima, ali uz predan rad i timski duh, moguće je ostvariti uspeh i izboriti plasman u Ligu Evrope. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju ishod žreba i nadaju se povoljnom rasporedu mečeva za njihov omiljeni tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading