SRPSKOM FUDBALERU IZGORELA KUĆA U GRČKOJ: Nije bilo spasa pred vatrenom stihijom!

Autor:

Sport

22.06.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posledice požara su strašne.

SRPSKOM FUDBALERU IZGORELA KUĆA U GRČKOJ: Nije bilo spasa pred vatrenom stihijom!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Noćas je u mestu Hanukija, u okrugu Iliji, došlo do požara koji je zahvatio kuću bivšeg reprezentativca Srbije i legende Olimpijakosa Predraga Đorđevića. Ova kuća, koja se nalazi u mestu porekla Đorđevićeve supruge, pretrpela je ozbiljna oštećenja usled požara.

Kako prenose grčki mediji, požar koji je krenuo iz Alpohorija proširio se na parcelu gde se nalazi kuća bivšeg fudbalera Olimpijakosa, nanoseći ozbiljnu štetu kako unutar same kuće, tako i na drugim objektima poput pomoćnih zgrada i magacina. Prema navodima očevidaca, svi kojima su stradali domovi bili su prinuđeni da prenoće u dvorištima svojih kuća kako bi ih zaštitili. Brza intervencija vatrogasne službe sprečila je veće razmere štete, ali je požar ipak ozbiljno oštetio kuću Predraga Đorđevića, kao i neke pomoćne zgrade i magacine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Predrag Đorđević dok je igrao za Olimpijakos

Grčki mediji prenose da je plamen sa "fronta požara koji je krenuo iz Alpohorija" ušao na parcelu gde se nalazi kuća bivšeg fudbalera Olimpijakosa, nanevši štetu unutar kuće i oko nje. Ovo je nesumnjivo težak udarac za Predraga Đorđevića i njegovu porodicu, ali istovremeno je i podsetnik na hrabrost i solidarnost lokalnog stanovništva koje se suočilo sa izazovima požara, pokazujući izuzetnu odlučnost u zaštiti svojih domova.

Prema izjavama stanovnika Hanukije za Protothema.gr, požar je prouzrokovao prekid u snabdevanju električnom energijom i vodom. Zbog ovog problema, stanovnici su bili prinuđeni da prenoće u dvorištima svojih kuća kako bi ih zaštitili od vatre. Naglasili su da je brza intervencija vatrogasne službe bila ključna u sprečavanju daljih šteta, ističući da bi njihove kuće mogle biti uništene da nije bilo promptne reakcije.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading