DELIJE U DELIRIJUMU! Zvezda dovela BRUTALNO POJAČANJE!

Autor:

Sport

23.06.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli završili veliki posao.

DELIJE U DELIRIJUMU! Zvezda dovela BRUTALNO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Crvena zvezda će od naredne sezone imati još jednog reprezentativca Južne Koreje u svom timu!

Naime, 25-godišnji Jung-Vu Seol iz Ulsana će postati novi igrač srpskog šampiona, a za njega će Zvezda platiti 1,5 miliona evra.

Seol igra na poziciji desnog beka, a njegov dolazak u klub biće zvanično potvrđen nakon uspešno obavljenih lekarskih pregleda.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Jung Vu Seol

Ovo će biti prvi iskorak Jung-Vu Seola ka Evropi i ovdašnjem fudbalu, budući da je već četiri godine bio član Ulsana, a duže od decenije je bio deo njihovih mlađih kategorija. Visok 182 centimetra, Seol je tokom sezone 2023/2024 odigrao 19 utakmica za klub, postigao je dva gola i imao jednu asistenciju.

Jung-Vu Seol je u karijeri ostvario značajne uspehe, osvojivši dve titule prvaka države u Južnoj Koreji, kao i titulu u Ligi šampiona Azije, kao i trofej Azijskih igara. Njegov dolazak u Crvenu zvezdu dodatno će ojačati tim, a posebno je zanimljivo što će se pridružiti zemljaku In-Bom Hvangu, koji je od prošle godine takođe član ekipe.

Očekuje se da dolazak Jung-Vu Seola u Crvenu zvezdu unese novu dinamiku u tim, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se mladi reprezentativac Južne Koreje snaći u evropskom fudbalskom okruženju. S obzirom na dosadašnje uspehe i iskustvo koje Seol nosi sa sobom, može se očekivati da će biti značajno pojačanje za ekipu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading