NAPUŠTA MARAKANU! Zvezda prodala još jednog igrača u Premijer ligu!

Autor:

Sport

23.06.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojević ostaje bez veziste.

NAPUŠTA MARAKANU! Zvezda prodala još jednog igrača u Premijer ligu!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je završila još jedan transfer, ovog puta dovođenjem Jung Vu Seola, koji će pojačati šampiona Srbije. Dolazak korejskog reprezentativca predstavlja važan korak u jačanju tima, a njegova uloga u narednoj sezoni biće od velikog značaja.

U međuvremenu, Dinamo iz Mahačkale, novopečeni premijerligaš, pokazao je interesovanje za Kingsa Kangvu, reprezentativca Zambije.

Postoje nezvanične informacije da je ruski klub spreman da izdvoji 2.000.000 evra na ime obeštećenja za Kangvu, ali zvanična ponuda još uvek nije stigla na Marakanu. Ukoliko ova suma bude prihvaćena, Kangva bi mogao da napusti Crvenu zvezdu, posebno imajući u vidu da je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u belgijskom Kortrajku.

Foto: Starsport

Kings Kangva

Pored mogućeg odlaska Kingsa Kangve, Crvenu zvezdu su već napustili Marko Stamenić i Osman Bukari, dok su ugovori istekli Aleksandru Dragoviću, Nemanji Milunoviću i Zoranu Popoviću. Ovi odlasci otvaraju prostor za nova pojačanja i moguće promene u timu.

Kangva je stigao u Crvenu zvezdu 2022. godine iz Arsenala (Tula) i tokom svog boravka u klubu bio je deo osvajanja dve titule šampiona Srbije, kao i dva pehara Kupa.

Šampion Srbije je, podsetimo, tokom dana završio sve pregovore oko dovođenja Jung-Vu Seola iz Ulsana, pa preostaje da korejski reprezentativac prođe lekarske preglede i u narednom periodu bude predstavljen na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading