RAJKOVIĆ DEMANTOVAO GLASINE: Nije istina da sam rekao da neću da igram ako Piksi ostane selektor!

Autor:

Sport

27.06.2024

00:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umoran sam. Razočarani smo, prozborio je Rajković

RAJKOVIĆ DEMANTOVAO GLASINE: Nije istina da sam rekao da neću da igram ako Piksi ostane selektor!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije vratila se u sredu uveče sa prvenstva Evrope u Minhenu, gde je takmičenje završila u grupnoj fazi. Jedan od onih koji se vratio sa timom je i Predrag Rajković, koji je bio među najboljim pojedincima Orlova na EURO.

Nakon gotovo pet sati čekanja na aerodromu u Minhenu, fudbaleri Srbije su poleteli, a zatim nešto posle 23.20 i sleteli u našu zemlju.


Odmah po dolasku u Beograd, odgovarali su na pitanja novinara, a među njima je izjavu dao i Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije.


Nakon toga, svoje impresije je za Sportal izneo i Predrag Rajković, koji je istakao da je umoran od puta, a odmah zatim je i demantovao da neće igrati za Srbiju dok je Piksi na klupi.

- Umoran sam. Razočarani smo, ali biće bolje. Nije, nije istina da neću da igram dok je Piksi selektor - rekao je Predrag Rajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading