EVO KAKO JE ŠURBATOVIĆ OBJASNIO SKANDAL OKO HRVATSKOG AVIOPREVOZNIKA: "Kao generalni sekretar prihvatam odgovornost..." (VIDEO)

Autor:

Sport

27.06.2024

00:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gensek je prokomentarisao i navode da neki igrači nisu želeli da uđu u avion.

EVO KAKO JE ŠURBATOVIĆ OBJASNIO SKANDAL OKO HRVATSKOG AVIOPREVOZNIKA: "Kao generalni sekretar prihvatam odgovornost..." (VIDEO)

Foto: FSS

Jovan Šurbatović

Orlove je na aerodromu sačekao veliki broj novinara, a osim selektora Dragana Stojkovića Piksija, i generalni sekretar saveza, Jovan Šurbatović govorio je pred kamerama

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd posle ispadanja sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

 

 

Orlove je na aerodromu sačekao veliki broj novinara, a osim selektora Dragana Stojkovića Piksija, i generalni sekretar saveza, Jovan Šurbatović govorio je pred kamerama.

On je prokomentarisao spornu situaciju sa avionom i "šahovnicom"...

- Nismo poleteli hrvatskim avionom, već nemačkim avionom. Tim menadžer nacionalnog A tima obično angažuje čarter letove za potrebe našeg najboljeg tima u situaciji kada nam nisu dostupni avioni Er srbije. On prikupi ponude u odnosu na ono što su zahtevi stručnog tima, dakle satnice, kapacitet i izabere najbolju opciju. Tako je angažovana kompanija iz nemačke, avion je bio nemački, međutim ispostavilo se, a mi to nismo znali. Mi smo u avion ulazili kroz tunel, kad smo izašli avion je bio nemački, a izbrendiran našim bojama u unutrašnjosti. Kansije smo u avionu saznali da je bio reguistrovan na hrvatskom - rekao je Šurbatović.

On je zatim prokomentarisao navode da neki igrači nisu želeli da uđu u avion.

- Niko nije znao ko je ušao u avion, niko nije mogao ni da predpostavi. Ne krivim ni menadžere jer to nisu znali. To nikako nije moglo da se vidi. Kada stvari u sistemu zakažu, ja kao generalni sekretar prihvatam odgovornost, nema nikakvih problema - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading