DONESI DIVLJE MIRISE: Joakim Lev zbog BIZARNE NAVIKE bar zna koja će mu srpska pesma biti omiljena

Autor:

Sport

27.06.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni svestan šta radi, ali nije ni važno kada kao selektor čini čuda.

DONESI DIVLJE MIRISE: Joakim Lev zbog BIZARNE NAVIKE bar zna koja će mu srpska pesma biti omiljena

Foto: Instagram.com/SportExtra

Joakim Lev najbliži je da postane selektor Srbije, ekskluzivno je objavila Republika. Prema našim saznanjima, Nemac i čelnici Fudbalskog saveza Srbije sastaju se danas u Berlinu sa ciljem da predoče jedni drugima kakve su im želje i ambicije i da, uvereni su u to u našoj kući fudbala, pronađu zajednički jezik, pa da Lev sedne na klupu "orlova".

Nema sumnje da čovek koji je predvodeći fudbalsku reprezentaciju Nemačke zna posao, pogotovo što ih je odveo do titule prvaka sveta u Brazilu 2014. i to razbivši "karioke" na njihovom terenu u polufinalu sa 7:1. Međutim, pomenuti jezik nije prvi deo tela koji nam svima padne na pamet kada se pomene ime Joakima Leva.

Nemac je pre mnogo godina dospeo u žižu javnosti zbog neverovatne navike, šta više bizarne i nehigijenske - voli da stavi ruku u gaće, a onda da to omiriše! To je prvi put primećeno na Evropskom prvenstvu 2016, ali mu se ponavljalo iz meča u meč, godine u godinu i turnira na turnir. Da situacija bude čudnija, on toga nije bio ni svestan, a ponudio je odgovor.

- Video sam fotografije. Prirodno je da radite neke stvari kojih niste svesni. Ja ih nekako nisam bio svestan. Ali, to se desilo i naravno da mi je žao zbog toga. Puni ste adrenalina i potpuno koncentrisani na ono što se dešava, tako da ne možete biti zaista svesni. Od sada ću se ponašati drugačije - rekao je Lev.

- Video sam fotografije. Prirodno je da radite neke stvari kojih niste svesni. Ja ih nekako nisam bio svestan. Ali, to se desilo i naravno da mi je žao zbog toga. Puni ste adrenalina i potpuno koncentrisani na ono što se dešava, tako da ne možete biti zaista svesni. Od sada ću se ponašati drugačije - rekao je Lev.

Samo što u njegovom slučaju to nije bilo jednom, već je "centrala pogrešila više puta". Čak su se i Nemci pozabavili ovim fenomenom, pa je tako reprezentatrivac Lukas Podolski stao u odbranu selektora i rekao da "80 odsto muškaraca češe svoje testise i da to nije nikakav problem za tim".

 

 

Podsetimo, Joakim Lev je bio pomoćnik u fudbalskoj reprezentaciji Nemačke od 2004. do 2006. a onda od 2006 do 2021. selektor. Sa "pancerima" je osvojio Mundijal 2014, dok je 2006. na domaćem terenu i 2010. u Južnoj Africi bio treći. Interesantno, Lev je tada doživeo poraz od Srbije sa 1:0 golom Milana Laneta Jovanovića. Na Evropskom prvenstvu Nemci su sa njim na čelu igrali finale 2008, dok su bili treći 2012. i 2016. Kup konfederacija osvojio je 2017.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading