DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE! Zvezda dovodi DAVNAŠNJU želju!

Autor:

Sport

27.06.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se pripremaju za odbranu "duple krune".

DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE! Zvezda dovodi DAVNAŠNJU želju!

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Fudbaleri Crvene zvezde su ovog leta odlučili da naprave veoma moćan tim, došlo je već nekoliko pojačanja na Marakanu, ali se čini kao da na tome nije kraj.

Naime, prema saznanjima Telegrafa, sledeća meta kluba iz Ljutice Bogdana je Mihajlo Banjac iz Krasnodara!

Reč je o fudbaleru koji je već i ranije bio želja Crvene zvezde, dok je igrao za Inđiju, međutim tada je Banjac odlučio da odbije srpskog šampiona i pređe u TSC iz Bačke Topole, dok je potom i kao fudbaler ekipe sa severa Srbije još jednom odbio klub. Tada je Banjca zvao lično tadašnji trener crveno-belih Dejan Stanković, ali fudbaleru se nije svidela ideja, te je bio zainteresovaniji za Slaviju iz Praga, koja je takođe bila u priči.

Foto: Starsport

Mihajlo Banjac

Nedavno se povela i priča o tome da će se vratiti u Srbiju, ali redove TSC-a, međutim, čini se kao da je srpski šampion ipak konkrentniji. Naravno, pitanje je šta će se desiti i na relaciji Krasnodar - Mihajlo Banjac. Mladi fudbaler je ove sezone odigrao 18 utakmica za Krasnodar i imao je jednu asistenciju.

Sada Zvezda čeka rasplet sa njegovim klubom, kako bi i krenula po njega.


Mihajlo Banjac, koji je ove sezone odigrao 18 utakmica za Krasnodar i imao jednu asistenciju, izgleda kao da bi mogao da bude novo pojačanje Crvene zvezde, ali ostaje da se vidi da li će Krasnodar biti spreman da pusti ovog talentovanog fudbalera.

Nema sumnje da bi trener crveno-belih Vladan Milojević dolaskom Banjca dobio sjajnog igrača u manevru, uoči izlaska na evropsku scenu i plej-ofa za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading