EVO ŠTA NAS OČEKUJE U MEČEVIMA OSMINE FINALA EVRO: Nokaut runda može da počne!

Autor:

Sport

29.06.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi na teren izlaze fudbaleri Švajcarske i Italije, a potom i Nemačka i Danska.

EVO ŠTA NAS OČEKUJE U MEČEVIMA OSMINE FINALA EVRO: Nokaut runda može da počne!

Foto: AdmiralBet

Iza nas je uzbudljiva grupna faza koja nam je donela pregršt iznenađenja. Malo ko je mogao da predvidi da će Austrija i Rumunija prvi deo turnira završiti kao najbolje plasirane ekipe u svojim grupama, koje nimalo nisu bila lake. Ili da će jedan od favorita za medalju, Hrvatska, svoje takmičenje završiti nakon samo tri odigrane utakmice.

Dueli osmine finala počinju danas, a prvi na teren izlaze fudbaleri Švajcarske i Italije, koji će snage odmeriti od 18 časova. "Sajdžije" su prethodni meč na turniru odigrale 1:1 sa domaćinom prvenstva, Nemačkom, dok su "azuri" u 98. minutu došli do izjednačenja protiv Hrvatske (1:1), što je bilo dovoljno za drugo mesto u Grupi B, poznatijoj kao "grupa smrti".

Sledeći meč osmine finala se igra od 21 čas u kojem će snage odmeriti Nemačka i Danska. Kao što je već rečeno, "panceri" su remizirali sa Švajcarskom, potvrdivši prvu poziciju u Grupi A, dok su Danci sve svoje utakmice u C grupi odigrali nerešeno.

Definitivno je pred nama još jedan uzbudljiv dan na EVRO, a kako bi dodatno uživali u sjajnim utakmicama, AdmiralBet je spremio 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana do kraja prvenstva. Pored toga, ukoliko ste planirali da EVRO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih sedam poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0,25l i 0,33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene, a ne treba zaboraviti ni Pojačane kvote, podvučene žutom bojom, koje su dostupne za sva veća takmičenja.

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od šest nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3.000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve tri uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, ko ide u četvrtfinale Evropskog prvenstva?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading