MURINJO PRAVI SRPSKI TANDEM U ISTANBULU! Fener izneo NAJJAČU PONUDU za člana "orlova"!

Autor:

Sport

28.06.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac ga silno želi u timu.

MURINJO PRAVI SRPSKI TANDEM U ISTANBULU! Fener izneo NAJJAČU PONUDU za člana "orlova"!

Foto: www.profimedia.rs

Lako bi moglo da se dogodi da u Fenerbahčeu od naredne sezone zaigra tandem srpskih reprezentativaca.

Kapitenu kluba iz Istanbula i "orlova" Dušanu Tadiću, uskoro bi trebalo da se priključi saigrač iz nacionalnog tima Lazar Samardžić, koji se nalazi pred odlaskom iz Udinezea.

Naime, turski vicešampion je poslao najjaču ponudu do sada za momka rođenog u Berlinu, tvrdi dobro obavešteni Jagiz Sabunčuoglu, jedan od najpouzdanijih tamošnjih novinara.

Prema njegovim saznanjima, Fener je Udinezeu dostavio primamljivu ponudu za ofanzivnog vezistu koji se nalazi na vrhu liste želja Žozea Murinja. On dodaje da je ponuda koju je drugi najtrofejniji turski klub izneo pred čelnike tima iz Udina u ovom trenutku najbolja. I mada ne navodi kolika je visina iste, Sabunčuoglu tvrdi da bi je klub sa Friulija rado prihvatio, ipak, srpski rerpezentativac neće da prenagljuje u donošenju odluke, nego čeka da razmotri sve ponude i na kraju "peseče" odabravši onu koja mu najviše odgovara.

Foto: FSS

Lazar Samardžić i Dušan Tadić bi mogli da budu saigrači i u Feneru

Samardžić je u prethodnom periodu bio "na meti" Barselone, Milana, Juventusa, želeo ga je letos i Inter, tokom zime javili su se Napoli i premijerligaš Brajton, ali je ostao na Frijuliju.

Treba reći da, uz Fenerbahče, Srbina hoće i Lacio, koji je jedini izašao sa konkretnom ponudom. Predsednik Rimljana Klaudio Lotito već je kontaktirao vlasnika Udinezea Đampaola Poca, ali mu se nije svideo odgovor od 20.000.000 evra, koliko crno-beli traže za svog najcenjenijeg igrača. Nebesko-plavi su uz novac nudili svoje prvotimce Tomu Bašića i Matea Kanćelijerija, međutim, Poco želi sve da bude isplaćeno u kešu.

Podsetimo, Lazar Samardžić je odigrao dve utakmice na EURO u Nemačkoj i upisao 53 minuta na terenu, dok je u dresu Udinezea prethodne sezone na 34 meča u Seriji A postigao šest golova i bio asistent kod dva pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading