VAŽNO OBAVEŠTENJE SA MARAKANE! Ovo svaki zvezdaš MORA da zna!

Autor:

Sport

28.06.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli izlaze u susret svojim navijačima.

VAŽNO OBAVEŠTENJE SA MARAKANE! Ovo svaki zvezdaš MORA da zna!

Foto: Emir Hamdan

Marakana

Šampion Superlige i osvajač Kupa Srbije, Crvena zvezda je najavila da će u nedelju od 08.00 časova automatski obnavljati Premium sezonske ulaznice i godišnje članarine svojim vernim navijačima koji su prošle godine izabrali opciju automatske obnove.

Ova odluka omogućuje navijačima da obezbede svoje mesto na Marakani na svim utakmicama u sezoni po najpovoljnijim uslovima.

Navijači koji se odluče za automatsku obnovu Premium sezonskih ulaznica, imaće priliku da uživo prate najmanje pet evropskih utakmica, potencijalno evropsko proleće, kao i sve domaće utakmice u Superligi, Kupu Srbije i prijateljske utakmice na stadionu "Rajko Mitić". Sa takvim potezom, navijači izbegavaju neizvesnost i čekanje u redovima, zadržavajući svoje mesto uz omiljeni klub.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde

Zvezdaši koji žele da otkažu automatsku obnovu Premium sezonskih ulaznica i članarina, mogu to da učine do 29. juna, dok će se automatska obnova dešavati 30. juna. Nakon ovog datuma, navijači i dalje mogu obnoviti svoju Premium sezonsku ulaznicu i članarinu na Marakani, kako onlajn tako i uživo u Servisu za članstvo od 01. jula kada počinje zvanična prodaja.

FK Crvena zvezda je ovim potezom omogućila svojim vernim navijačima da na jednostavan način obezbede svoje mesto na stadionu i uživaju u podršci omiljenom timu tokom cele sezone.

Podsetimo, izabranici Vladana Milojevića su danas odradili proveru na zlatiborskim pripremama i savladali Mladosti iz Lučana rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Luka Ilić, povratnik na Marakanu iz TSC Bačke Topole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading