PIKSI JE TREBAO DA OTERA TADIĆA! Žestoke reči legende: ŽAO MI NAVIJAČE - dolazili su u probleme, tukli se i mučili!

Autor:

Sport

29.06.2024

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Binić bez dlake na jeziku.

PIKSI JE TREBAO DA OTERA TADIĆA! Žestoke reči legende: ŽAO MI NAVIJAČE - dolazili su u probleme, tukli se i mučili!

Foto: Starsport

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

Dragiša Binić, legenda Crvene zvezde i bivši reprezentativac naše zemlje, osvrnuo se na EVRO2024 i komentarisao sukob selektora i kapitena.

Naime, Tadić je bio žustar nakon što ga je Stojković ostavio na klupi protiv Engleske.

- On je tako daleko otišao, a mi smo ušli u pogrešan avion… Hrvatski. Mi smo u startu napravili grešku, ušli smo u avion sa oznakama druge države, to je (loš) početak koji je zatrpan i o kom se ćuti, već smo u problemu. Odlazimo tamo sa dozom ljutnje, kao da nas neko čeka na zicer da napravimo problem. Pojavljuje se izjava kapitenja. Znam Piksija, odrasli smo zajedno. Nema šanse da ga ne bi oterao. I trebalo je da ga otera! Ja, znate mene, kakav sam bio, pa nisam imao takve ispade - ističe Zvezdina legenda u "Sportlajtu", pa dodaje:

Foto: Starsport

Binić

- Najviše me boli što je narod koji voli fudbal odvojio 'od usta' da dođe tamo, doveli decu, dolazili u probleme, tukli se sa drugim navijačima, gledali, mučili se… I onda još to… Ja i dalje ne znam šta je pravi razlog, zašto se onako igralo.

Nastavio je u istom tonu.

- Mislim da je intenzitet sprinta na našim utakmicama bio u "minimalcu" jer ga nismo ni imali, a kako da ga imamo kad toliko sporo iznosimo loptu da se protivnik već vratio. Neko vreme sam mislio da naš golman nema sreće što nema gde da vrati loptu, jer je stalno vraćamo unazad. Stalno nazad vraćamo loptu. Fudbal se igra za gol. Cilj je da se što pre stigne do gola uz što manje dodira, a za to mora da se trči - zaključio je Binić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading