STANOJEVIĆEVI REZOVI: Partizan OSTAJE BEZ DEFANZIVCA - Šalje ga u Mađarsku!

Autor:

Sport

29.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-beli doneo odluku.

STANOJEVIĆEVI REZOVI: Partizan OSTAJE BEZ DEFANZIVCA - Šalje ga u Mađarsku!

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Aranđel Stojković neće nastaviti da radi sa ekipom, već će karijeru nastaviti u Debrecinu kao pozajmljen igrač. Ova vest je potvrđena u subotu, a čini se da Stojković nije u planovima trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, na početku priprema u Sloveniji, izjavio je da će tek naknadno moći da vidi na koga može, a na koga ne može da računa. Takođe je istakao da postoji deficit u odbrani ekipe i da je to nešto što je urgentno potrebno rešiti. Očekuje se dolazak dva nova igrača u naredna dva, tri dana, kako bi se ojačala odbrambena linija.

Aranđel Stojković je jedan od igrača koji će biti poslat na pozajmicu, s obzirom na to da na beku već igraju Natan De Medina i Aleksandar Filipović. Stanojević je istakao da će svaki igrač imati svoj plan, bilo da će biti poslat na pozajmicu, raditi sa omladincima ili možda raskinuti ugovor.

Trener Stanojević je istakao da je pratio Partizan i prošle sezone, ali više navijački, te da nije razmišljao da će se vratiti. Međutim, sada je drugačije, jer, kako kaže, kada radite sa igračima i postavljate zahteve, vidite kako ko reaguje. Prošle sezone, Stojković je odigrao 41 utakmicu za Partizan, postigao je tri gola i podelio jednu asistenciju.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading