ZNAO SAM DA SA PIKSIJEM U NEMAČKOJ NE MOŽEMO DALEKO! ŽESTOK udarac po selektoru: Ako imaš imalo MORALA - DAJ OSTAVKU!

Autor:

Sport

29.06.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Zvezde bez dlake na jeziku.

ZNAO SAM DA SA PIKSIJEM U NEMAČKOJ NE MOŽEMO DALEKO! ŽESTOK udarac po selektoru: Ako imaš imalo MORALA - DAJ OSTAVKU!

Foto: ATA Images

Srpski fudbaleri su nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, sleteli iz Minhena u Beograda u sredu, a prvi se obratio Dragan Stojković Piksi, koji je istakao da su "orlovi" dali sve od sebe, ali u nijanse odlučivale. 

Usledile su kritike sa svih strana, a među najoštrijima stigla je od Petra Puače, bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

- Ja sam mislim u jedan posto fudbalera ili analitičara koji je pre Evropskog prvenstva rekao da nećemo proći grupnu fazu. Znao sam da mi sa Piksijem ne možemo daleko.On je od najboljih fudbalera svih vremena, to je sa jedne strane, a sa druge je jedan solidan trener. Mi nije trebalo ni da idemo na Svetsko prvenstvo, to je bila čista sreća što Ronaldu nije bio priznat gol - rekao je Puača za "Pink" i dodao:

Foto: Starsport

Puača

- Naša grupa je bila jedna od najlakših. Odigrali smo katastrofa, a Piksi izađe na televiziju kaže da je zadovoljan. Hrvatski trener Dalić koji je njihov najtrofejniji trener je došao i rekao da je to njegov neuspeh i preuzeo je svu krivicu na sebe. Piksi ako ima imalo morala u sebi, podneće ostavku.

Podsetimo, izabranici Dragana Stojkovića završili su takmičenje u Grupi C sa samo dva osvojena boda. Oni su, naime, remizirali sa selekcijama Slovenije (1:1) i Danske (0:0), odnosno izgubili od reprezentacije Engleske na startu takmičenja (1:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Abvgd

30.06.2024 10:44

Piske je zadovoljan I poručuje: evo sve mi uzmite samo mi pare nemojte dirati.