ŠVAJNI I LEV? OZBILJNA PRIČA! Legendarni trener nema dilemu: Neće da kvari PREGOVORE, dovešće ljude u Srbiju!

Autor:

Sport

30.06.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stepanović o Piksijevom nasledniku.

ŠVAJNI I LEV? OZBILJNA PRIČA! Legendarni trener nema dilemu: Neće da kvari PREGOVORE, dovešće ljude u Srbiju!

Foto: Starsport

Nastup Srbije na EVRO 2024 bio je veliko razočaranje jer tim Dragana Stojkovića Piksija nije uspeo da se plasira dalje od prvog kruga. Stoga, u srpskoj javnosti zavladalo je razočarenje i apeli za promenama, a kako je Republika prva pisala kao spasilac se pominje Joakim Lev. To nije sve pošto bi sjajni nemački stručnjak za prvog pomoćnika imenovao proslavljenog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, supruga bivše srpske teniserke Ane Ivanović.

Čuveni Dragoslav Stepanović nije krio oduševljenje tom idejom.

- Video sam tu informaciju. Odmah sam pozvao neke nemačke novinare, ali nisu imali tačne informacije... Mogu vam reći ono što ja mislim. Menadžer Leva je bio sigurno kontaktiran... E, sad, on neće da kaže da je to tako, jer bi pokvario pregovore koji traju. Niti to želi da uradi bilo ko iz Joakimovog okruženja. I zašto znam da je Joakim Lev kontaktiran iz Srbije. Zato, što je Piksi 15 dana pred start Evropskog prvenstva, rekao čelnicima FSS da će otići u Kinu, ako ne potpiše novi ugovor. I ovi su tada zvali Leva - kaže Stepi za Kurir i dodaje:

- Mislim da bi Joakim mogao da radi u Srbiji! Doveo bi on svoje ljude. Švajnštajger? To bi bila ozbiljna priča! Njih dvojica su odlični prijatelji. Bastijan je 2014. na Mundijalu u Brazilu poginuo za Joakima. Krvario je za njega. I Lev to ceni. Mislim da to ne bi bilo loše rešenje.

Osvrnuo se i na selektora Stojkovića.

- Bavio se nekim nebitnim stvarima, umesto da je narodu objasnio kako je reprezentacija Srbije šutnula na gol protivnika u tri utakmice samo šest puta! Da je rekao da je pogrešio kod izbora igrača, bilo bi bolje po njega. Znamo mi dobro, videli smo sve... Najviše mi je kod njega smetalo što je posle svake utakmice pričao e, mogli smo, e, trebalo je... Da'l je moguće da onaj naš predsednik Aleksandar Vučić pravi stadione, za zlato daje 200.000 evra, a da nam selektor u najvažnijoj utakmici izađe na teren sa timom koji prvi put igra zajedno i za kojeg niko nije mogao da pretpostavi da će izaći na megdan Dancima... Žao mi je, Piksi nije dokazao ono što je trebalo. Nije našao tim, niti sistem. A, ovo kako se ponaša... Bio je jedan od naših najvećih igrača, ali kao trener...  - dodaje Stepanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading