ON BI MOGAO DA NASLEDI PIKSIJA?! "Stvorio bih OZBILJNU priču u Srbiji!"

Autor:

Sport

30.06.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Voleo bih da imam takve igrače"

ON BI MOGAO DA NASLEDI PIKSIJA?! "Stvorio bih OZBILJNU priču u Srbiji!"

Foto: ST/Dragan Kadić

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi neuspeh na Evropskom prvenstvu, ne uspevši da prođe grupnu fazu takmičenja. Sa samo dva osvojena boda, naša selekcija je zauzela četvrto mesto iza Engleske, Danske i Slovenije, što je izazvalo talas spekulacija o budućnosti selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Odmah nakon meča sa Danskom, krenule su priče o otkazu i nasledniku Piksija. Jedno od imena koje se pominje kao potencijalni naslednik je Mehmed Baždarević, proslavljeni fudbaler i bivši selektor Bosne i Hercegovine. Baždarević je nedavno u emisiji "Sportlight EURO specijal" govorio o mogućnosti preuzimanja selektorske pozicije u srpskoj reprezentaciji.

Republika

Foto: Starsport

Mehmed Baždarević

- Itekako! Rekao sam, voleo bih da imam takve igrače. Biti selektor takve reprezentacije bila bi sigurno velika čast. Ja sam tri godine bio selektor u mojoj zemlji i bio sam sretan. Stvorio bih ozbiljnu priču i projekat koji bih, ako bi do toga došlo, ali o tom potom… Ima tu još ozbiljnijih ljudi koji bi bili kandidati. Ako bih, srećom, to bio ja, prihvatio bih sa velikim zadovoljstvom - rekao je Baždarević.

Baždarevićeva izjava odjeknula je u medijima regiona, a dodatno je podgrejao spekulacije porukom upućenom Dragiši Biniću, najavljujući svoj dolazak u Beograd.

- Bina, vidimo se sutra u Beogradu - poručio je Baždarević u pomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading