VUK RAŠOVIĆ SE VRAĆA U EMIRATE: Srpski trener preuzima ovaj klub

Autor:

Sport

01.07.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak već ima tir godine staža u UAE.

VUK RAŠOVIĆ SE VRAĆA U EMIRATE: Srpski trener preuzima ovaj klub

Foto: Privatna arhiva

Vuk Rašović

Naš trener Vuk Rašović potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom Itihad Kalba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u kojem će biti promovisan u sredu 3. jula. On je tako postao novi šef stručnog štaba kluba osnovanog 1972. godine, a kako ekipa igra u žuto-crnim dresovima dobli su nadimak "tigrovi".

Sa Vukom Rašovićem u stručnom štabu biće i dva pomoćnika Ljubiša Ranković i Rudolf Marčić. Za kondiciju će se brinuti Vladan Popović. Ovaj kvartet trenera uspešno je radio u Saudijskoj Arabiji četiri godine u klubovima Fajsali i Al Fejha. Pre dve godine klub je napravio veliki uspeh osvojivši Kup kralja, najcenjenije takmičenje u ovoj zemlji. Pobednik Kupa Kralja direktno se plasira u Azijski Ligu šampiona.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Rašović sa svojim stručnim štabom

- Napravili smo veliki uspeh sa malom Al Fejhom. Sada je vreme za nove izazove. Želeli su nas i u sezoni koja dolazi, ali ponuda Kalbe bila je odlična i verujem da će biti lepih rezultata sa ovim timom - istakao je Vuk Rašović. 

Ovo je inače povratak Vuka Rašovića u UAE, gde je radio tri godine i predvodio klubove Al Dafra i Al Vahda. Pre toga trenirao je Teleoptik, Partizan i beloruski Dinamo iz Minska.
Kalba će pripreme početi u svom gradu a u drugoj nedelji jula sledi odlazak na pripreme u Sloveniju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading