NOVI ZVEZDIN KOREJAC SE VEĆ SPREMIO ZA BEOGRAD! U Koreji se GLEDALA LŠ, znamo za DERBI sa Partizanom!

Autor:

Sport

01.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Možda ću pred derbi imati tremu"

NOVI ZVEZDIN KOREJAC SE VEĆ SPREMIO ZA BEOGRAD! U Koreji se GLEDALA LŠ, znamo za DERBI sa Partizanom!

Foto: FK Crvena zvezda

Posle Ilića, Dalsija, Stojića i Pume, Crvena zvezda predstavila je novo pojačanje u letnjem prelaznom roku - Jung Vu Seol.

Reprezentativac Južne Koreje bio je velika želja crveno-belih još zimus, ali tada do dogovora nije došlo. Ipak, dve strane su ovog puta našle zajednički jezik i doskorašnji prvotimac Ulsana je zadužio dres sa brojem 66, koji je nosio upravo njegov saigrač iz Koreje In-Beom Hvang.

Danas je u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" i zvanično promovisan.

- Srećan sam što sam ovde. Zvezda je veliki klub, zahvalan sam što me je primio klub. Daću sve od sebe da se spremim i pokažem u najboljem svetlu - počeo je novi igrač crveno-belih.

Potom je objasnio šta se od njega može očekivati.

- Ne mislim da sam poseban igrač, ali sam ozbiljan i predan u radu. Imam strast, donosim veliku energiju i pomažem klubu koliko mogu. Otac mi je rođen 1966. godine, celu karijeru nosim taj broj i pitao sam Hvanga da ga dobijem. Znam da je imao dobre partije s tim brojem, nadam se da ću i ja isto - rekao je Seol, pa objasnio da već zna gde je došao:

- Hvang je moj prijatelj, puno sam ga pitao o Zvezdi. Saznao sam puno o kulturi i klubu. Znao sam i pre njega šta je Zvezda, gledao sam utakmice u Ligi šampiona. U Koreji znamo za utakmice sa Partizanom, koliko je strastvena utakmice i pomalo zastrašujuća. Možda ću pred derbi imati tremu, ali sam siguran da će sve proći u najboljem redu.

Mitar Mrkela je objasnio da je Zvezda dugo "jurila" Seola, ali i koje pozicije se još traže.

Seol nam dolazi na deficitarnu poziciju, ima veliko iskustvo. Dugo smo tražili za poziciju levog beka, našli smo je. Hteli smo još zimus da ga dovedemo, ali nismo tada uspeli da se dogovorimo sa klubom, ali sada jesmo. Tražimo pojačanja na pozicijama krila i alternativu za špica. Sve drugo će zaviti od odlazaka - rekao je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading