JOVIĆ U JEDNOM SEGMENTU BOLJI OD RONALDA: Reprezentativac Srbije može da se ponosi ovim!

Autor:

Sport

02.07.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo za Jovića!

JOVIĆ U JEDNOM SEGMENTU BOLJI OD RONALDA: Reprezentativac Srbije može da se ponosi ovim!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Srbije nije uspela da prođe grupnu fazu što je izazvalo veliko razočarenje navijača. Ovakav rasplet doveo je do velikih osuda, pogotovu na adresu selektora Dragana Stojkovića Piksija. ''Orlovi'' su osvojili samo dva pobeda, pošto su imali poraz od Engleske sa 1:0 i remije protiv Slovenije (1:1) i Danske (0:0),

Ono što će ostati upamćeno jeste da je Luka Jović postigao jedini pogodak za Srbiju na ovom Evropskom prvenstvu, prvi nakon 24 godine još od Sava Miloševića. E, baš u tom segmentu Jović može da se pohvali da je bolji od Kristijana Ronalda. Naime, Portugalac još uvek nijednom nije postigao pogodak na ovom Evropskom prvenstvu, pa se napadača Milana može pohvaliti da je ipak u nečemu bolji od Ronalda. Istina, Portugal je u četvrtfinalu, pa je pitanje vremena kada će Ronaldo smestiti loptu u mrežu.

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Podsetimo, Portugal je sinoć prošao Sloveniju nakon boljeg izvođenja jedanesteraca, a Ronaldo je promašio penal u regularnom delu, a potom se ispravio u penal seriji. Kristijanu je ovo šesto Evropsko prvenstvo što ga čini apsolutnim rekorderom, a Joviću je ovo prva evropska smotra. Videćemo kako će ovaj podatak uticati na motivaciju Jovića, koja je bez sumnje na visokom nivou.

Portugalci će se u četvrtfinalu Evropskog prvenstva sastati sa Francuskom, pa ćemo gledati još jedna klasik starog kontinenta. Ostaje da vidim kako će naš nacionalni tim izgledati u budućnosti i hoće li Dragan Stojković Piksi ostati na kormilu ''orlova'' nakon velikog neuspeha i velike osude javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading