UBIJENA RONALDINJOVA BIVŠA: Bila je sestra poznatog fudbalera i prava lepotica

Autor:

Sport

02.07.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okolnosti pod kojima joj je život ugašen dodatno su pojačali tragediju.

UBIJENA RONALDINJOVA BIVŠA: Bila je sestra poznatog fudbalera i prava lepotica

Foto: Tanjug/AP

Legendarni Ronaldinjo

Meksiko je potresen vestima o tragičnom događaju koji se nedavno odigrao u državi Tihuana. Poznata manekenka i voditeljka Paola Salsedo, sestra nekadašnjeg meksičkog reprezentativca Karlosa Salseda, postala je žrtva brutalnog ubistva prilikom pokušaja pljačke blizu cirkusa. Prema svedočenju očevidaca, Paola je napustila cirkus kako bi odgovorila na telefonski poziv, a kada je prišla belom kombiju kojim je putovala, napadači iz drugog vozila su je usmrtili.

Iako je hitno prevezena u bolnicu, Paola Salsedo je nažalost preminula od posledica napada. Ostavila je iza sebe sina, koga je dobila sa urugvajskim golmanom Nikolasom Vikonisom. Njen brat Karlos Salsedo, čiji je fudbalski talenat poznat širom Meksika, nastupao je čak 48 puta za meksičku reprezentaciju. Paola je takođe bila poznata i kao nekadašnja devojka legendarnog Ronaldinja, jednog od najboljih fudbalera u istoriji.


Ova tragična vest šokirala je javnost i pokrenula brojne rasprave o bezbednosti u Meksiku, istovremeno izazivajući veliku tugu među Paolinim poštovaocima i pratiocima.

Nakon vesti o tragičnoj smrti Paole Salsedo, mnoge javne ličnosti izrazil su svoje saučešće i osudu ovog brutalnog čina. Mnogi su istakli potrebu za većim merama bezbednosti, dok su drugi istakli problem porasta nasilja u društvu.

Očekuje se da će istraga o ovom slučaju biti intenzivna i temeljna, a javnost i dalje prati razvoj događaja u nadi da će počinioci biti privedeni pravdi i da će se slični slučajevi sprečiti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading