IZVINJENJE TADIĆA JE BILA FARSA! ODLUKA JE BILA DA KAPITEN IDE KUĆI POSLE ZAMERANJA PIKSIJU?! Evo šta se desilo na EVRO

Autor:

Sport

03.07.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ti se javi i kaži..."

IZVINJENJE TADIĆA JE BILA FARSA! ODLUKA JE BILA DA KAPITEN IDE KUĆI POSLE ZAMERANJA PIKSIJU?! Evo šta se desilo na EVRO

Foto: twitter.com/FSSrbije

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

Izjave kapitena reprezentacije Srbije, Dušana Tadića, nakon mečeva protiv Engleske i Danske na Evropskom prvenstvu izazvale su burne reakcije javnosti. Iako je pokušao da iznese svoje mišljenje na iskren način, mnogi su ga osudili zbog remećenja atmosfere u timu. To je dovelo i do izvinjenja 35-godišnjeg igrača, ali strasti se nisu smirile.

Postavlja se pitanje da li je selektor Dragan Stojković trebalo da pruži više prilika Tadiću na terenu i dok neki kritikuju njegovu odluku da ga uopšte ne uvrsti u startnu postavu, drugi smatraju da je to bio pravi potez i da igrač ne sme biti iznad tima i selektora.

Dejan Savićević je javno priznao da je savetovao selektoru da se zahvali Tadiću još posle utakmice sa Crnom Gorom u kvalifikacijama, a trener Mihailo Miki Ivanović otkrio je u emisiji "Sportal uživo" da je postojala odluka da se Tadić pošalje kući nakon meča sa Engleskom, ali je ta informacija zadržana van javnosti kako ne bi dodatno poremetila atmosferu u reprezentaciji.

Republika

Foto: MONDO/ Uroš Arsić

Miki Ivanović

Bila je odluka da se on (Dušan Tadić) vrati. Odluka rukovodstva (FSS) da ga vrati (sa EVRO). I onda je neko tamo rekao - vidi, biće sastanak, Piksi će nešto da priča, ti se javi i kaži - hoću da se izvinim selektoru i igračima. I to je leglo... A inače je bilo ozbiljno razmišljanje, nije doneta odluka, ali je bilo razmišljanje da se Tadić vrati - rekao je Ivanović.

"Prljav veš" sve više isplivava posle prvenstva, a tek smo na osmom danu od ispadanja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

05.07.2024 11:44

Zamislite, uvek afere! Da se najbolji igrač Tadić najuri. To samo kod nas ima, a tako je s nama bilo i na svetskim i evropskim prvenstvima. Stojkovića smeniti, jako sujetan i loš čovek! Ako smo i dalje za skurnje, onda kompletirati tim u FSS: Kokeza, "Dr" Terzić, Bo Džajden, Stojković. Srećno!