KAKO JE TADIĆ UTICAO NA ATMOSFERU U SVLAČIONICI? Ovako je na to odgovorio Strahinja Pavlović

Autor:

Sport

04.07.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znali so šta je kapiten hteo da kaže.

KAKO JE TADIĆ UTICAO NA ATMOSFERU U SVLAČIONICI? Ovako je na to odgovorio Strahinja Pavlović

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije su završili učešće na Evropskom prvenstvu nakon grupne faze, ali defanzivac Strahinja Pavlović ističe da su napravili veliki korak napred. "Odlaskom na kontinentalni šampionat napravili smo veliku stvar. Prva smo generacija sa dva uzastopna završena turnira. Ne možemo da budemo zadovoljni jer smo mogli da prođemo grupu. Nedostajao nam je još jedan gol na bilo kojoj od tri utakmice za plasman u nokaut fazu," rekao je Pavlović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović

 


Pavlović je istakao da su imale šanse da pobede Sloveniju, te da su propuštene prilike mogle promeniti tok turnira. "Protiv Slovenije smo mogli da pobedimo. Imali smo šanse da smo ih na vreme iskoristili sve bi bilo drugačije. Bila je preslikana situacija sa Svetskog prvenstva. Da smo savladali Slovence završili bismo posao oko prolaska dalje i rasterećeni ušli u okršaj sa Dancima. Bili smo tako blizu, a tako daleko," dodao je Pavlović.
Republika

Foto: Profimedia

Dušan Tadić

 


Pavlović je demantovao moguće poremećaje u timu izazvane spornim izjavama kapitena Dušana Tadića. "Znali smo šta je kapiten hteo da kaže i nikakvih problema nije bilo zbog njegovih reči. Atmosfera je zaista od prvog do poslednjeg dana bila na visokom nivou, ništa nije moglo da nas poremeti," zaključio je Pavlović.

Iako su fudbaleri završili takmičenje bez plasmana u nokaut fazu, njihov trud i borba na terenu su ostavili pozitivan utisak. Srbija će nastaviti da radi na jačanju tima kako bi u budućnosti ostvarila još bolje rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marko

04.07.2024 14:32

NAPAD SA TADICEM PROTIV SLOVENACA I DANACA KAO PROTIV ENGLEZA NISTA NIJE UNIO U NAPAD,NAPAD TOTALNO LOS NIKAD GORI...BEZ NAPADA NEMA ODBRANE...