NIKOGA NISAM POVREDIO! ZAŠTO MI OPET SUDITE? Baloteli snimljen pijan, pa se oglasio nako što je video postao viralan

Autor:

Sport

04.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno je bez kluba jer mu je istekao ugovor sa Adanom.

NIKOGA NISAM POVREDIO! ZAŠTO MI OPET SUDITE? Baloteli snimljen pijan, pa se oglasio nako što je video postao viralan

Foto: Ap photo

Poznati italijanski fudbaler Mario Baloteli ponovo je dospio u fokus javnosti, ovoga puta zbog skandaloznog snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama. Na snimku se može videti kako Baloteli deluje pijano i kako ga prijatelji pridržavaju dok se pokušava pridignuti sa ulice. Ovaj događaj navodno se desio nakon poraza Italije od Švajcarske na Evropskom prvenstvu, iako ova informacija nije zvanično potvrđena.

 

 

Nakon što je snimak postao viralan, Baloteli se oglasio kako bi smirio situaciju. Izjavio je: "Hteo sam da vam svima kažem da sam video snimak na kome napadam na zemlju, zajedno sa mojim prijateljima. Mi smo se prevrtali, šalili i trčali, ne vidim problem u tome što sam izašao s prijateljima i zabavio se. Nikoga nisam povredio. Zašto mi opet sudite? Zašto niste sve fotografije i snimke pokazali. Umesto toga, nakon onakve partije Italije, ide vest da sam ja pijan... Hajde da ipak malo više mislimo na važne stvari."

Mario Baloteli (33) trenutno je bez kluba jer mu je istekao ugovor sa Adanom. U poslednje vreme se spekulisalo da bi mogao da pređe u Sloveniju, međutim, za sada je ova opcija odbijena.

Iako Baloteli nije pružio zvanično objašnjenje o događaju sa snimka, njegova reakcija na društvenim mrežama bila je jasna u nameri da umiri javnost. Ipak, njegovo ponašanje i dalje izaziva pažnju javnosti i ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati njegova karijera i kako će se ovaj incident odraziti na njegov status u fudbalskom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading