KRVARIO JE ZA SRBIJU I HRABRO BRANIO NACIJU: Evo čime je Pavlović OPČINIO evropske VELIKANE

Autor:

Sport

05.07.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužio je ovo.

KRVARIO JE ZA SRBIJU I HRABRO BRANIO NACIJU: Evo čime je Pavlović OPČINIO evropske VELIKANE

Foto: www.profimedia.rs

Nije se Evropsko prvenstvo završilo kako smo svi priželjkivali, tačnije, nije bilo ni blizu toga. Nadali smo se prolasku grupe, imali smo sjajnu grupu momaka, ali je negde zakazalo. Kao što je već mnogo puta rečeno - u Kataru je falila odbrana, u Nemačkoj napad. Tako da, ako ćemo nešto da izdvojimo kao pozitivno, to je stamena odbrana koja je poklekla samo dva puta. I to baš u prvom slučaju nije imao sreće glavni "dirigent" defanzivne linije "orlova" - Strahinja Pavlović. Iako je Srbija eliminisana već u grupnoj fazi, stameni štoper je bio jedan od najboljih igrača našeg tima, što nije prošlo nezapaženo kod naših navijača, ali ni u fudbalskom svetu.

Republika

Foto: Profimedia

Strahinja Pavlović

Pokazao se Strahinja mnogo puta za reprezentaciju kao dostojan naslednik Nemanje Vidića koji poštuje onu "ide glavom gde mnogi ne bi išli nogom".

Krvario je za svoju zemlju na Svetskom prvenstvu protiv Brazila, isto je učinio i na pripremnom meču protiv Austrije na EP pokazavši da ne da na sebe i na svoje saigrače. Osim doktorske odbrane, pokazao je i koliko je napredovao ofanzivno pošto je na pomenutom meču u Beču postigao gol, baš kao i protiv Kameruna u Kataru. Igra glavom mu je jača strana, a kako više stasava čini se da ima sve manje mana. To su primetili i evropski velikani.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Pavlović protiv Slovenije na EP

Prema ranijim informacijama italijanskog transfer "insajdera" Fabricia Romana, Pavlović je dobio odličnu ponudu da iz Salcburga pređe u Premijer ligu, odnosno Brentford. Pregovori su već u toku, ali kao što se i očekivalo - biće veoma kompleksni s obzirom na interesovanje drugih klubova.

Potom su se pojavile nove informacije o još jednom timu koji pokazuje interesovanje za mladog fudbalera - italijanski gigant Milan. Prema pisanju "Gazete delo sport", Salcburg će za Pavlovića tražiti između 20 i 25 miliona evra. Mnogo toga će zavisiti od izbora samog igrača koji je svakako zalaganjem zaslužio da se velikani oko njega "otimaju".

Da su se svi borili u Nemačkoj kao Strahinja, gde bi nam kraj bio...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading