"DEKI JE U RANGU S ĐOKOVIĆEM I VIDIĆEM"! Rusi pitali za STANKOVIĆA, legenda CSKA tvrdi: Njegovo IME JE BREND!

Autor:

Sport

05.07.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike reči na račun srpskog trenera.

"DEKI JE U RANGU S ĐOKOVIĆEM I VIDIĆEM"! Rusi pitali za STANKOVIĆA, legenda CSKA tvrdi: Njegovo IME JE BREND!

Foto: Tanjug/AP

U Rusiji se igra Bratski kup u kom Moskvu predstavljaju CSKA i Dinamo, dok od beogradskih klubova učestvuju Partizan i OFK Beograd.

Na turniru je zaigrao je i proslavljeni srpski reprezentativac i legenda CSKA Miloš Krasić, koji je u periodu od 2004. do 2010. godine nastupao za "armejce", a sada je imao čast da ponovo obuče dres ruskog velikana, posle šest godina od odlaska u igračku penziju. U pobedi CSKA nad OFK Beogradom (4:0), Krasić je upisao i asistenciju.

Posle tog meča Krasić je govorio za ruske medije o Dejanu Stankoviću, novom strategu Spartaka iz Moskve.

Foto: Nemanja Pančić

Miloš Krasić

- Stanković je bio moj kapiten u reprezentaciji Srbije četiri godine. Do sada nije mnogo radio kao trener, ali je Dejan oduvek želeo da se time bavi po završetku fudbalske karijere. Srbiji su potrebni ljudi koji posle uspešne karijere dođu da pokažu znanje sa malo drugačije strane. Poštujem Spartak, to je klub sa velikom tradicijom, vrhunski ruski klub. Drago mi je zbog Stankovića što je stigao. Želim da ga pozdravim i da mu poželim uspeh. Ipak, Marko Nikolić je više poznat kao trener u Srbiji, ali Stanković je pokazao odlične rezultate sa Crvenom zvezdom i Ferencvarošem. Ako govorimo o popularnosti uopšte, onda je Stanković u rangu sa Nemanjom Vidićem i Novakom Đokovićem. Njegovo ime je brend - rekao je Krasić za Match TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading