RONALDO SE OGLASIO POSLE ELIMINACIJE! Emotivne reči Kristijana RASPLAKALE sve fanove!

Autor:

Sport

06.07.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalci završili učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

RONALDO SE OGLASIO POSLE ELIMINACIJE! Emotivne reči Kristijana RASPLAKALE sve fanove!

Foto: www.profimedia.rs

Posle eliminacije sa EURO 2024, prva zvezda Portugala Kristijano Ronaldo poslao je emotivnu poruku svojim navijačima putem društvenih mreža.

Portugalci su, podsetimo, eliminisani u penal seriji od Francuske i završili učešće u četvrtfinalu šampionata Starog kontinenta.

- Hteli smo više. Zaslužili smo više. Za nas. Za svakog od vas. Za Portugal. Zahvalni smo za sve što ste nam dali i za sve što smo do sada postigli. Na terenu i van njega, siguran sam da će ovo nasleđe biti počašćeno i da će se i dalje graditi. Zajedno - poručio je Ronaldo, izražavajući zahvalnost prema vernim navijačima.

Ova eliminacija sa Evropskog prvenstva takođe označava kraj reprezentativne karijere za Kristijana Ronalda na velikim takmičenjima, mada se on još uvek nije izjašnjavao o tome.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Ronaldu je ovo sigurno bilo poslednje učešće na Evropskom prvenstvu za njega, ali nije dao više detalja o eventualnom povlačenju iz reprezentacije. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i navijača širom sveta, jer je Ronaldo ostavio dubok pečat na evropskom fudbalu i bio uzor mnogim generacijama fudbalera.

Nakon što je Kristijano Ronaldo objavio da je ovo bilo njegovo poslednje učešće na EURO, javnost je burno reagovala na ovu vest. Mnogi navijači su iskazali tugu i zahvalnost prema Ronaldu, ističući njegovu neospornu klasu i doprinos fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading