KOPA AMERIKA: Urugvaj nokautirao Brazil posle penala!

Autor:

Sport

07.07.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtfinalu bilo je 4:2

KOPA AMERIKA: Urugvaj nokautirao Brazil posle penala!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Urugvaja su ostvarili veliku pobedu protiv Brazila u četvrtfinalu Kopa Amerike. Nakon neizvesnih 90 minuta igre - 0:0, meč je rešen boljim izvođenjem penala, gde je Urugvaj slavio rezultatom 4:2. Heroj Urugvajaca bio je golman Serhio Roćet koji je odbranio penal Ederu Militauu u prvoj seriji, dok je Daglas Luiz pogodio stativu u trećoj, označivši kraj Kupa Amerike za Brazil.

Najveći tragičari utakmice bili su Eder Militao i Daglas Luiz, koji su promašili penale za Brazil u prvoj i trećoj seriji. Nakon realizovanog poslednjeg jedanaesterca Manuela Ugartea, usledilo je ludo slavlje Urugvajaca. Za Urugvaj su precizni bili Federiko Valverde, Rodrigo Bentakur, Horhijan de Araskaeta i Manuel Ugarte, dok promašaj Jose Marije Himeneza nije koštao Urugvajce.

Foto: www.profimedia.rs

Velika borba

Urugvaj se plasirao u polufinale Kupa Amerike gde će igrati protiv Kolumbije. Njihov naredni protivnik nadigrao je Panamu rezultatom 5:0, te se očekuje izuzetno zanimljiv meč između ovih ekipa. U drugom polufinalu sastaće se Argentina i Kanada, obe ekipe su ostvarile značajne pobede i plasirale se u borbu za finale Kupa Amerike.

Foto: www.profimedia.rs

Tuga Brazilaca

Urugvajci su iznenadili mnoge svojom hrabrom igrom i sigurnom izvođenju penala, te se s nestrpljenjem očekuje njihov naredni susret sa Kolumbijom. S druge strane, polufinale između Argentine i Kanade takođe obećava uzbudljiv fudbal i neizvesnu borbu za finale. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju da vide ko će osvojiti ovogodišnji Kup Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading