PORUKA KOJA TERA NA SUZE: Toni Kros se emotivno oprostio od fudbala!

Autor:

Sport

07.07.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak mađioničara!

PORUKA KOJA TERA NA SUZE: Toni Kros se emotivno oprostio od fudbala!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon dugogodišnje uspešne karijere, Toni Kros, jedan od najvećih svetskih fudbalskih talenata, odlučio je da stavi tačku na svoje aktivno igranje. Iako se nije oprostio sa osvajanjem titule šampiona Evrope, njegov doprinos fudbalu je neosporno veliki, a njegova oproštajna poruka iskrena i emotivna.

- Pa, to bi bilo to. Međutim, pre nego što počnem da odmaram i bar pokušam da shvatim šta se sve desilo u prethodnih 17 godina, ne želim da propustim priliku da se zahvalim svima koji su me prihvatili onakvog kakav jesam. Hvala svim mojim navijačima širom sveta na bezuslovnoj podršci. Hvala svim mojim klubovima i trenerima koji su verovali u mene. Hvala svim mojim saigračima što su činili da se osećam dobrodošlim bilo kada. Hvala mojim prijateljima što su uvek bili iskreni prema meni, bez obzira na to koliko sam postao uspešan. Hvala mojim agentima, koji su mi postali prijatelji. Hvala mojim roditeljima koji su me na najbolji mogući način spremili i pomogli mi da shvatim šta je moj san. Hvala mom bratu Feliksu, koji je uvek bio moj najveći fan. Hvala mojoj deci koja su mi uvek bila najveća motivacija da da, sve od sebe, jer ništa nije bolje nego kad vidite vašu decu da su ponosna na svog tatu. Hvala mojoj prelepoj ženi Džesiki što je bila to što jeste. Nemoj nikad da se menjaš, jer ovaj uspeh ne bi bio moguć bez tebe. To je naš uspeh! Na kraju, poslednje, ali ne i najmanje važno: Hvala fudbale! Ti prelepa igro. I... nema na čemu. Gotovo, kraj - napisao je Kros.

Foto: www.profimedia.rs

Toni Kros

Toni Kros je ostavio dubok trag kako u reprezentativnom tako i u klupskom fudbalu. Sa 113 nastupa i 17 postignutih golova za reprezentaciju Nemačke, Kros je bio ključni igrač u osvajanju Svetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu. Sa Real Madridom, odigrao je 464 utakmice, postigao 28 golova i zabeležio 98 asistencija, dok je sa Bajern Minhenom tri puta osvojio titulu prvaka Nemačke i jednom Evrope.

Nakon objave odlaska u penziju, fudbalski svet se poklonio Toni Krosu, izražavajući poštovanje prema njegovoj izuzetnoj karijeri i doprinosu fudbalu. Mnogi su istakli da je Kros bio ne samo vrhunski fudbaler, već i pravi primer kako treba da se ponaša profesionalac izvan terena. Kros je ostavio dubok i neizbrisiv trag u fudbalskom svetu, a njegov odlazak u penziju predstavlja kraj ere jednog od najvećih fudbalskih talenata svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading