POTEZ ZA VELIKI REPSEKT: Ovaj gest CSKA će oduševiti Grobare! Bratski čin!

Autor:

Sport

07.07.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski klub pokazao veliko poštovanje.

POTEZ ZA VELIKI REPSEKT: Ovaj gest CSKA će oduševiti Grobare! Bratski čin!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana danas od 18.30 igraju protiv CSKA iz Moskve u okviru ''bratskog kupa'' u Rusiji na ''VTB areni''. Ovaj susret dodatno će pokazati bliske veze između dva naroda, a ovo je ujedno i jedinstvena prilika da klubovi iz Rusije igraju sa timovima van njihove zemlje, pošto su susprednovani za evropska takmičenja zbog političke situacije. 

Veliko poštovanje vlada između Rusa i Srba, a to govori i potez čelnika CSKA. Naime, na tribinama stadiona, klub iz Moksve je stavio inicijale Partizana ''PFK'' čime su oduševili Grobare, a i pokazali da bratsvo zaista postoji. Biće ovo zanimljiv duel, verujemo da će biti prijateljske atmosfere i na terenu, baš kao i van njega. Takođe, ovo će biti fantastična provera za Partizan, pošto Superliga Srbije kreće za 12 dana.

 

 

Podsetimo, osim Partizana na ovom turniru igraju i Crvena zvezda i OFK Beograd. Tim iz Ljutice Bogdana je bio bolji od ekipe Sočija 2:0, a ''Romantičari'' su poraženi od Dinamo Moksve sa 2:0 i CSKA Moskve sa 4:0. Crno-beli su igrali protiv Dinamo Moskve i trijumfovali nakon boljeg izvođenja penala, pošto je nakon 90 minuta igre bilo 2:2. Tim iz Humske će pokušati da dođe do druge pobede na turniru u Rusiji.

Crveno-beli će sutra od 18.30 odmeriti snage protiv Zenita. Zvezda je prošle sezone osvojili isti turnir sa sve tri pobede - Zenit (2:1), Nefči (4:0) i Fenerbahče (3:1). Biće zanimljivo videti kako će se ovaj turnir okončati, kako za Partizan, tako i za Zvezdu. Biće ovo sjajna provera pred početak takmičarske godine koja je na vratima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading