UDARIĆE ŠPANIJA NA FRANCUSKU, A VEĆ SVE KUVA: As "crvene furije" brutalno spustio Mbapea

Autor:

Sport

09.07.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo polufinale EVRO 2024 počinje u 21 čas.

UDARIĆE ŠPANIJA NA FRANCUSKU, A VEĆ SVE KUVA: As "crvene furije" brutalno spustio Mbapea

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Španije i Francuske sastaće se večeras od 21 čas u prvom polufinalu Evropskog prvenstva, a pobednik tog duela nastaviće borbu za prestižni pehar koji su i jedni i drugi osvajali. "Crvenoj furiji" je to pošlo za nogom pošlo u tri navrata, dok su "trikolori" bili neprikosnoveni na domaćem terenu 2000. Gledajući učinak na ovom prvenstvu, Španija je favorit, ali ekipu u kojoj je Kilijan Mbape nikada ne treba otpisivati.

Međutim, Rodri, jedan od junaka Španije na ovom EVRO 2024 je poslao snažnu poruku upravo prvoj zvezdi Francuske. Španski fudbaler izneo je svoje utiske pred polufinalni meč protiv Francuske na Evropskom prvenstvu, ističući da francuski tim nije samo Kilijan Mbape.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Iskren: Rodri

- Čuvam se od onoga što se priča o njemu (Mbapeu posle povrede). Poznajem ga, ima tu mogućnost da napadne u svakom trenutku. Francuski tim se ne svodi samo na njega. Svi igrači se odlično brane, veoma su opasni u kontranapadima - rekao je Rodri.


Prema njegovim rečima, Francuska je tim koji je igrao najviše finala i završnih faza velikih turnira u poslednjih nekoliko godina, i koji je postigao najviše rezultata.

- To je tim koji se veoma teško pobeđuje. Igraćemo sa našim oružjem, ići ćemo u pravcu u kojem želimo. Idemo bez straha, sa sigurnošću, jer smo pokazali da možemo da pobedimo svakog protivnika - dodao je Rodri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading