PARTIZAN NESREĆNO ZAVRŠIO PRIPREME: Crno-beli ostali bez pobede na generalci u poslednjim trenucima

Autor:

Sport

10.07.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je falilo

PARTIZAN NESREĆNO ZAVRŠIO PRIPREME: Crno-beli ostali bez pobede na generalci u poslednjim trenucima

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana remizirali su na poslednjem pripremnom duelu u Rusiji sa Lokomotivom iz Moskve rezultatom 1:1.

Crno-beli su do prednosti stigli u 30. minutu igre kada je Mateus Saldanja zatresao mrežu moskovskog kluba. Posle auta sa desne strane, Brazilac je došao do lopte, izborio se sa zemljakom Fasonom i uspeo potom da loptu pošalje u mrežu Lokomotive. Međutim, beogradski tim je prednost izgubio u samom finišu meča, u 93. minutu kada je Bojan Kovačević postigao nesrećni autogol i tako doneo pozitivan rezultat ruskom timu.

Aleksandar Stanojević sada ima jasnu sliku o svim svojim igračima, te će doneti odluku kako će ko i da li će pomoći timu u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Crno-bele 20. jula očekuje premijerni meč u novoj sezoni protiv Napretka u Kruševcu, dok će tri dana kasnije na gostovanje Dinamo Kijevu u borbi za najelitnije takmičenje.

Podsetimo, Stanojevićev spisak igrača na pripremama u Rusiji izgledao je ovako:

Golmani:Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić.


Odbrana: Nikola Antić, Marko Živković, Svetozar Marković, Nejtan de Medina, Mujakić Nihad, Kovačević Bojan, Nikola Simić, Aleksandar Filipović.


Vezni red: Aleksandar Šćekić, Kervin Arijaga, Mateja Stjepanović, Leonard Ovusu, Jung Džun Goh, Aleksa Janković, Nemanja Trifunović, Ibrahim Zubairu, Bibars Natho, Gajas Zahid, Ksander Severina, Aldo Kalulu.


Napad: Nemanja Nikolić, Mateuš Saldanja, Đorđe Jovanović, Samed Baždar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading