IZ RUSIJE S LJUBAVLJU: Argentinci testiraju šampiona - evo gde možete gledati meč Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.07.2024

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja provera pred povratak u srpsku prestonicu.

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU: Argentinci testiraju šampiona - evo gde možete gledati meč Crvene zvezde!

Foto: FK Crvena zvezda/ Youtube

Fudbaleri Crvene zvezde igraju poslednji prijateljski meč pre povratka u Beograd, protiv argentinskog tima Taljeres Kordobe. Ovo je deo njihove pripreme za predstojeću sezonu, a meč će se odigrati u Sankt Peterburgu.

Prethodno osvojen turnir u Sankt Peterburgu donosi dodatni zamah ekipi pred ovaj meč, s obzirom da su u finalnoj utakmici savladali Zenit rezultatom 2:1. Ova pobeda predstavlja značajan uspeh za ekipu i pokazuje da su spremni za nove izazove.

 

Nakon meča sa Taljeres Kordobe, planiran je povratak fudbalera Crvene zvezde u Beograd. Ovo označava kraj njihovog boravka u Rusiji i vraćanje na domaći teren gde ih očekuju dalje pripreme i takmičarske obaveze.

Pristalice crveno-belih, ali i svi ljubitelji fudbala i sportak uopšte, utakmicu između Zvezde i Taljeres Kordobe mogu pratiti na TV kanalu Arenasport Premium 1, kao i na Zvezda TV-u. 

Foto: FK Crvena zvezda

Privodi se kraju još jedno uspešno gostovanje u Rusiji

 

Fudbaleri Crvene zvezde su pokazali izuzetnu igru na turniru u Sankt Peterburgu i sada se pripremaju za poslednji prijateljski duel pre povratka u Beograd. Navijači sa nestrpljenjem očekuju rezultate ovog meča, kao i početak nove takmičarske sezone.

Da podsetimo, puleni trenera Vladana Milojevića odbranu šampionskog pehara u okviru Superlige Srbije započinju utakmicom protiv novog člana elitnog ranga, ekipe Jedinstva sa Uba koji je na programu 20. jula, a istovremeno svi na beogradskoj Marakani sa nestrpljenjem iščekuju žreb za plej-of UEFA Lige šampiona, kada će crveno-beli saznati ime protivnika u borbi za plasman u grupnu fazu renomiranog takmičenja koje se ove sezone premijerno igra u novom formatu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading