TVRDIO DA JE NAJBOLJI NAPADAČ ITALIJE, A PIJAN SE TETURAO PO ULICI: Baloteli pred transferom, a evo i gde

Autor:

Sport

12.07.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posta meta interesovanja ovog kluba.

TVRDIO DA JE NAJBOLJI NAPADAČ ITALIJE, A PIJAN SE TETURAO PO ULICI: Baloteli pred transferom, a evo i gde

Foto: Prinsktin

Baloleti

Italijanski fudbaler Mario Baloteli ponovo je tema interesovanja medija, ali ovog puta nije reč o skandalima van terena već o mogućem transferu u brazilski velikan Korintijans. Prema navodima brazilskih medija, Baloteli je postao meta interesovanja ovog kluba, ali postoji zastoja u pregovorima zbog visokih finansijskih zahteva samog fudbalera. Baloteli navodno traži platu od čak 4.700.000 evra po sezoni, što je više nego što bi brazilski klub bio spreman da mu ponudi.

Pored interesovanja Korintijansa, Adana još uvek nije donela odluku o budućnosti Balotelija u Turskoj. Njegov transfer izgleda neizvestan zbog finansijskih zahteva, što dodatno komplikuje situaciju oko njegovog mogućeg prelaska u novi klub.

 

 


Mario Baloteli je često bio u centru pažnje zbog svog ponašanja van terena, a nedavni incident u Udinama dodatno je skrenuo pažnju javnosti na njega. Nakon susreta Italije i Švajcarske, Baloteli je viđen pijan kako tetura po ulicama, što je izazvalo brojne reakcije. Takođe, pred EURO je javno isticao svoje mišljenje o pozivu u reprezentaciju, tvrdeći da je najbolji napadač Italije, ali na kraju nije uvršten u tim.

Budućnost Marija Balotelija i dalje je neizvesna, a očekuje se da će pregovori sa Korintijansom i Adanom biti ključni za konačan ishod. Bez sumnje, Baloteli će ostati u centru pažnje javnosti dok se ne reši pitanje njegovog budućeg kluba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading