SKINUT S JAHTE DA ODE NA EVRO, A NA TERENU BIO 0 MINUTA! Bio hit Lige šampiona

Autor:

Sport

12.07.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje da je ostao da se sunča.

SKINUT S JAHTE DA ODE NA EVRO, A NA TERENU BIO 0 MINUTA! Bio hit Lige šampiona

Foto: Tanjug/AP

Ijan Matsen, fudbalski reprezentativac Holandije, prošao je kroz neobičan put od anonimusa do jednog od istaknutijih fudbalera na putu ka finalu Lige šampiona. Kao član Borusije Dortmund, eksplodirao je na fudbalskoj sceni, iako ga jesenas nije bilo ni na mapi u Čelsiju.

Nakon izvanrednih igara u Dortmundu, Matsen je dobio poziv koji se ne odbija, da se pridruži selekciji Holandije za EURO 2024. Zanimljivo je da je ovaj poziv dobio dok je bio na odmoru sa devojkom na glamuroznoj jahti, krstareći poznatim grčkim ostrvom Mikonosu. Odazvao se odmah, napustivši odmor i stavivši se na raspolaganje selektoru Ronaldu Kumanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Maatsen (@maatsen_)

 

Iako nije dobio priliku da zaigra tokom Evropskog prvenstva, Matsen je ipak napravio veliki transfer u Aston Vilu iz Čelsija. Ovaj transfer je bio rezultat njegove izvanredne polusezone u Dortmundu i nagoveštava dalji uspon u njegovoj karijeri.

Srbija se takmičila u grupi C na Evropskom prvenstvu u fudbalu 2024. Prvi meč protiv Engleske odigrala se na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu, gde su Ostrvljani pobedili rezultatom 1:0. Druga utakmica protiv Slovenije završena je, nažalost, nerešenim ishodom, dok je treći meč protiv Danske takođe okončan bez golova. Ovo takmičenje je bilo prilika za mlade fudbalere da pokažu svoj talenat i steknu iskustvo na međunarodnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading