EKSKLUZIVNI PAPARACO! Evo u kakvom je RASPOLOŽENJU Piksi NAPUSTIO sastanak na Terazijama! (FOTO-GALERIJA)

Autor:

Sport

12.07.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor dobio poverenje srpske kuće fudbala.

EKSKLUZIVNI PAPARACO! Evo u kakvom je RASPOLOŽENJU Piksi NAPUSTIO sastanak na Terazijama! (FOTO-GALERIJA)

Foto: www.profimedia.rs

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije održana je na Terazijama, gde je u prisustvu članova selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi podneo izveštaj o urađenom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Još pre sastanka potvrđeno je da će legendarni as ostati na klupi srpske selekcije i predvoditi je najmanje do Mundijala 2026. u Kanadi, Meksiku i SAD, a budući da je dobio novu priliku za dokazivanje, imao je razloga za zadovoljstvo.

To svedoče i osmeh prilikom izlaska iz kancelarije, gde je održan sastanak vrha ovdašnjeg fudbala, a s Piksijem su zajedno izašli Nenad Bjeković i Stevan Stojanović Dika.

Foto: Republika/Nemanja Pančić

 

U društvu potpredsednika FSS i direktora A tima reprezentacije Srbije Stojković je bio vidno nasmejan, pozdravljajući se s njima, kao i ostalima koji su izlazili iz zgrade sa sednice.

Naš foto-reporter uslikao je srpskog selektora kako odlazi sa današnjeg sastanka, ali se prema njegovom izrazu lica ne bi moglo prepoznati da su "orlovi" neslavno završili takmičenje na šampionatu Starog kontinenta.

Podsetimo, Srbija je u Grupi C, zajedno sa finalistom i aktuelnim vicešampionom Engleskom, zatim Danskom i Slovenijom, osvojila poslednje četvrto mesto i ostala bez plasmana u osminu finala.

Uprkos tome, selektor Stojković je u svom izveštaju naglasio da je zadovoljan svime što je urađeno na EP, samo ako se izuzmu efikasnost i plasman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Iskren

12.07.2024 15:36

Ovaj čovek ne ma ni mrvicu ljudskosti. Drzak i bezobrazan poput Tezge koji će sigurno pokušati da ga zameni. Jad i beda Srpskog fudbala