SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ POSTAO OTAC! Evo kog je pola dete (FOTO)

Autor:

Sport

12.07.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tata po drugi put.

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ POSTAO OTAC! Evo kog je pola dete (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/natalija_ilic_

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković Savić (29) nedavno je postao otac po drugi put, pošto je njegova izabranica Natalija Ilić na svet donela sina. Fudbaler Al Hilala je ovu srećnu vest podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je napisao: "Rastemo ponovo! Dobrodošao sine, hvala najboljoj mami."

Iako je u vezi sa poznatim fudbalerom, Natalija Ilić se ne eksponira u javnosti, uprkos svom atraktivnom izgledu i prelepom licu. Poznato je da potiče iz Novog Sada, gde je i Sergej proveo deo svog života, i da je studirala medicinu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 


Sergej Milinković Savić i Natalija već imaju ćerku Irinu, koja je rođena 17. novembra 2022. godine. Ovo je drugo dete u njihovoj porodici, što svakako čini ovaj period posebno radostnim za njih.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, koja je sa oduševljenjem pozdravila vest o novom članu porodice fudbalske zvezde. Sergej Milinković Savić je poznat po svojim sportskim uspesima, ali je sada privukao pažnju i svojim porodičnim vestima.

Vest o rođenju njihovog sina obradovala je mnoge, a fanovi su izrazili brojne čestitke i želje za sreću i blagostanje novom članu porodice. Ovaj događaj je još jednom pokazao da je porodični život fudbalera jednako važan kao i sportske karijere, te da je radost roditeljstva univerzalna i neprocenjiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading