ŠOK! Zvezda reprezentacija Holandije razmišlja o povlačenju!

Autor:

Sport

12.07.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško mu je pao poraz od Engleske.

ŠOK! Zvezda reprezentacija Holandije razmišlja o povlačenju!

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Holandije doživela je nezgodan poraz u polufinalu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, gde su izgubili od Engleske rezultatom 2:1. Kapiten Virdžil Van Dajk izrazio je teško razočaranje nakon meča, ističući da će razmotriti svoju budućnost kako u reprezentaciji, tako i u klubu.

- Izgubljeno finale Lige šampiona je takođe bilo veoma teško. Ali ovo sad, posle takve sezone u kojoj je bilo svega i ovog turnira u kome se svašta dešavalo, za nas kao tim, ali i za mene, boli ono sa čime sam morao da se nosim. Uložio sam svu svoju energiju u pobedu, a onda to postane emotivno na kraju, jer je turnir završen - rekao je iskusni štoper i dodao:

Foto: Profimedia

Virdžil van Dajk

- Biće ovo leto za razmišljanje. Dobro ću razmisliti šta želim, na klupskom i reprezentativnom planu. Sada ću se prvo oporaviti. Bila je ovo veoma duga sezona, u koju sam uložio mnogo emotivne energije, što je u mom slučaju normalno. To ne menja činjenicu da je bilo veoma teško - istakao je Van Dajk.

Nakon poraza Holandije od Engleske u polufinalu Evropskog prvenstva, kapiten Virdžil Van Dajk izrazio je razočaranje i sumnje u budućnost, ističući da će pažljivo razmotriti svoje opcije kako bi doneo odluku o daljoj karijeri. Ovo leto će biti ključno za holandskog defanzivca koji je istakao da je sezona bila emotivno iscrpljujuća, te da će se prvo fokusirati na oporavak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading