BOMBA U PANČEVU: Bivši fudbaleri Zvezde i Leverkuzena nadomak Železničara!

Autor:

Sport

15.07.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav posao ''dizelke''.

BOMBA U PANČEVU: Bivši fudbaleri Zvezde i Leverkuzena nadomak Železničara!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva privlači pažnju javnosti svojim najnovijim potezima na transfernom tržištu. Prema informacijama Meridian sporta, klub je blizu realizacije transfera dvojice iskusnih fudbalera, Sekua Sanoga i Kirijakosa Papadopulosa, koji bi mogli značajno da ojačaju ekipu.

Jedno od najzanimljivijih imena koje se spominje u kontekstu Železničarovih pojačanja jeste Seku Sanogo. On je već ranije bio aktuelan kao potencijalno pojačanje za srpski fudbal, a sada bi mogao da se vrati u zemlju gde je već ostavio trag svoje igre.

Foto: Profimedia

Seku Sanogo

Kirijakos Papadopulos, s druge strane, predstavlja pravo iznenađenje za fudbalsku javnost u Srbiji. Sa impresivnom karijerom iza sebe, uključujući angažmane u klubovima poput Olimpijakosa, Šalkea, Bajera, Lajpciga i Hamburgera, Papadopulos bi mogao da unese evropski šmek u tim iz Pančeva.

Foto: Profimedia

Kirijakos Papadopulos

Marko Savić, trener Železničara, može da se nada teškoj artiljeriji u vidu ovih iskusnih fudbalera. Sanogo i Papadopulos, svaki na svoj način, donose veliko iskustvo i kvalitet na teren, a njihov dolazak bi mogao da znači značajan korak napred za ovaj klub.

Iako je Papadopulos u godinama, njegovo iskustvo i sigurnost na sredini terena mogu biti od ključnog značaja za tim. Sa druge strane, Sanogo donosi svoju posebnu energiju i već poznatu igračku kvalitetu koja bi mogla da bude od velike važnosti za Železničar.

Konačna potvrda ovih transfera bi označila novu eru za Železničar, sa ambicijama da se istakne ne samo u domaćem prvenstvu, već i na evropskoj sceni. Navijači sa nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu ovih transfera i nestrpljivo isčekuju početak nove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading