STANOJEVIĆ ODGOVORIO BINIĆU! Žestoka REAKCIJA trenera Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.07.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo da prećuti Zvezdinoj legendi.

STANOJEVIĆ ODGOVORIO BINIĆU! Žestoka REAKCIJA trenera Partizana! (VIDEO)

Foto: Starsport

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, održao je konferenciju za medije uoči duela sa Napretkom, koji će biti održan u petak od 21.00 u Humskoj.

Iako je Napredak formalno domaćin na ovom meču zbog radova na stadionu pod Bagdalom, povratnik na klupu crno-belih nije želeo da ulazi u polemike oko "otrovnih strelica" koje su stigle iz Kruševca, tačnije od Dragiše Binića, legendarnog fudbalera Crvene zvezde.

Podsetimo, bivši fudbaler crveno-belih je reagovao na Stanojevićeve izjave o "bonus" pravilima, izražavajući nelagodu zbog kukanja trenera Partizana pre same starta sezone. Postavio je pitanje zašto se ne žali na regularnost kada Napredak gostuje vicešampionu Srbije na stadionu u Humskoj. Ipak, šef struke "parnog valjka" je odlučio da ne ulazi u polemiku i komentare na Binićev račun.

- Niti polemišem, niti odgovaram, niti komentarišem, pogotovo ljude koji su bili uspešni u svetu fudbala. Nema potrebe. Ako bude potrebe, pričaću na nekoj stručnoj tribini. Nema potrebe da objašnjavam zašto sam rekao. Rekao sam šta sam imao i to je to - bio je kratak i jasan Stanojević.

Time je od strane trenera kluba iz Humske stavljena tačka na "slučaj bonusa".

Partizan će posle meča protiv Kruševljana, u drugom kolu gostovati na Ubu debitantu među superligašima, ekipi Jedinstva, koja na premijeri gostuje večitom rivalu Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading