TRAGEDIJA: Preminuo sin brazilske fudbalske legende!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.08.2024

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna vest stiže iz Brazila.

TRAGEDIJA: Preminuo sin brazilske fudbalske legende!

Foto: Printscreen

Tragična vest stiže iz Brazila gde je nekadašnji fudbaler Milana, Seržinjo, doživeo porodičnu tragediju gubitkom svog sina dvadesetogodišnjeg Dijega

Seržinjo, koji danas ima 53 godine, ostavio je dubok trag u fudbalskom svetu tokom svoje karijere, posebno tokom devet sezona provedenih u Milanu. Tokom tog perioda, osvojio je dva puta Ligu šampiona, Seriju A, Kup i Superkup Italije, UEFA Superkup, kao i titulu klupskog prvaka sveta sa Rosonerima. Njegova izuzetna igra i doprinos timu su ga doveli do uvrštavanja u Kuću slavnih ovog prestižnog italijanskog kluba.

Nakon vesti o tragediji koja je zadesila Seržinja i njegovu porodicu, stigla je podrška iz različitih delova sveta. FK Milan je putem društvenih mreža izrazio saučešće porodici Seržinja i poslao poruku podrške u ovim teškim trenucima. Ova tragična vest uzdrmala je fudbalsku javnost i podstakla mnoge da izraze svoje saučešće i pruže podršku porodici bivšeg fudbalera.

 

 

Ova vest je potresla i sve u Fudbalskom klubu Milan koji je putem zvaničnog klupkog naloga na društvenoj mreži "X" izjavio najdublje saučešće svom nekadašnjem fudbaleru:

- Saosećamo se sa Seržinjom i njegovom porodicom zbog tragične i prerane smrti njihovog sina Dijega. Uvek u našim srcima.

Iako je vest o gubitku Dijega potresla mnoge, detalji o ovoj tragičnoj situaciji još uvek nisu poznati javnosti. Porodica je zatražila privatnost u ovim teškim trenucima, te se očekuje da će više informacija biti dostupno kako se situacija bude razvijala.

Ovo je nesumnjivo težak period za Seržinja i njegovu porodicu, a fudbalski svet se nadaje da će im pružiti podršku i razumevanje dok prolaze kroz ovu neizmernu tugu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading