MITROVIĆ IMA PRILIKU DA OSVOJI PRVI TROFEJ U NOVOJ SEZONI! Rekorder "orlova" OTKRIO glavni cilj!

Autor:

Sport

16.08.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Al Hilal se u subotu sastaje sa Al Nasrom.

MITROVIĆ IMA PRILIKU DA OSVOJI PRVI TROFEJ U NOVOJ SEZONI! Rekorder "orlova" OTKRIO glavni cilj!

Foto: Al Hilal

Fudbalere Al Hilala, aktuelne šampione prvenstva Saudijske Arabije, očekuje finale nacionalnog kupa u kojem se sastaju sa Al Nasrom.

Pred spektakularni okršaj protiv ekipe koju predvodi Kristijano Ronaldo, rekorder po broju golova u srpskoj reprezentaciji Aleksandar Mitrović, govorio je o ambicijama svoje ekipe uoči finalnog okršaja.

– Igraćemo protiv tima s kojim smo se susreli mnogo puta prošle sezone, a cilj nam je odbrana titule. Naše pripreme za idući meč su obične, kao za bilo koji drugi. Želimo da osvojimo Superkup – istakao je Mitrović.

 

 

Golgeter Al Hilala je posebno apostrofirao koliko mu znači podrška navijača, otkako je stigao u Rijad.

– Uvek nailazimo na navijače Al Hilala, bez obzira da li igramo kao domaći ili gosti. Oni su ključni faktor za put do uspeha i nadam se da ćemo ih obradovati – dodao je Mitrović.

Mitrogol je obeležio osvajanje istorijske titule, golovima u velikom broju važnih mečeva, a pred još jedan od njih kaže:

– Poprilično sam razvio formu, jer sam se rano pridružio klupskom kampu. Sa saigračima treniram dvaput dnevno – istakao je Mitrović, čijim se golom u poslednjim sekundama šampion "provukao" do produžetaka u polufinalu protiv Al Ahlija, da bi potom i u penal seriji bio strelac za prolaz dalje.

Gradski rivali iz Rijada sastaće se u Abhi, a finalna utakmica je na programu u subotu od 23.15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading