KAKVA BOMBA! Reprezentativac Srbije pravi transfer karijere!

Autor:

Sport

17.08.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao.

KAKVA BOMBA! Reprezentativac Srbije pravi transfer karijere!

Foto: Starsport

Pouzdani transfer insajder Đanluka di Marcio objavio je da se Lazar Samardžić seli u Atalantu pošto su sve strane postigle dogovor. Lekarski pregledi su navodno zakazani već za nedelju, a srpski reprezentativac bi uskoro trebalo da postane novi fudbaler osvajača Lige Evrope.

Velike zasluge za brzi dogovor Atalante i Udinezea idu na račun Meta O'Rajlija. Dea je želela škotskog vezistu, ali je Seltik četiri puta odbijao ponude iz Bergama, posle čega su se Đan Pjero Gasperini i njegovi saradnici okrenuli Samardžiću i zatvorili posao.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Lazar Samardžić

Sa dogovorom između Atalante i Udinezea, Juventus će dobiti pojačanje kojem se sedmicama nada. Samardžićev dolazak otvara vrata odlaska Tena Kopmejnersa u redove Bjankonera! Ovaj posao trebalo bi da bude težak gotovo 60.000.000 evra, razdeljenih u 52.000.000 fiksno i ostalo u bonusima.

Samardžić je i ovog leta bio tražena roba na fudbalskom tržištu. Bio je na radaru Napolija, Milana, Juventusa, čak i Fenerbahčea, a na kraju je izabrao možda i najbolji klub za dalji razvoj, stanicu između top sredina i onih u kojima se nalazi Udineze.

Srpski vezista je prošle sezone imao šest golova i dve asistencije na 34 utakmica u Seriji A. Očekuje se da dobije jednu od ključnih uloga u Atalanti. S obzirom na njegove impresivne performanse, očekuje se da će Samardžić nastaviti da napreduje i doprinosi uspesima svog novog tima. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju njegov transfer i potencijalne uspehe u dresu Atalante.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading